Koen Naert.
Volledig scherm
Koen Naert. © BELGA

Koen Naert loopt laatste marathon voor Olympische Spelen in matige tijd: “Het was een nachtmerrie”

AtletiekKoen Naert is in 2u15:51 als achttiende gefinisht in de marathon van Fukuoaka, in Japan. Een erg bescheiden resultaat voor zijn doen. Het was voor de regerende Europese kampioen de laatste marathon in aanloop naar de Olympische Spelen volgende zomer.

1 reactie

 • Nicolas De Roeck

  1 jaar geleden
  Ik wou dat ik mijn marathon ook ooit jog op 2u15 Niet het verhoopte resultaat maar toch een straffe prestatie hoor!
 1. ‘De Weg naar de Wereldtop’ vertelt hoe Red Lions in 15 jaar uitgroeiden tot grootmacht: “18 amateurs hadden de Duitse sterren geklopt”
  PREMIUM
  Hockey

  ‘De Weg naar de Wereldtop’ vertelt hoe Red Lions in 15 jaar uitgroei­den tot grootmacht: “18 amateurs hadden de Duitse sterren geklopt”

  Goud in Tokio 2021 zou het orgelpunt betekenen. In dik 15 jaar tijd legden de Red Lions een onwaarschijnlijk parcours af: van bespot minihockeyland tot vermaarde wereldmacht. De Red Lions stelden dat verhaal te boek in ‘De Weg naar de Wereldtop’. Een voorpublicatie met tien treffende anekdotes. Vandaag in deel 1 de eerste vijf fragmenten.
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11:00
 2. Hallucinant schandaal rond ‘spannendste 2 sportminuten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd
  Play
  Meer sport
  1

  Halluci­nant schandaal rond ‘spannend­ste 2 sportminu­ten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd

  12:01