.
Volledig scherm
. © Belga/rv

Koen Naert in tranen na achtste plek op EK marathon: “Had zoontje zo graag medaille geschonken”

EK ATLETIEKMinuten huilde hij uit bij zijn vrouw Elise en zoontje Finn op de Odeonplatz. Ontroostbaar was Koen Naert na zijn achtste plek op de marathon in München. Groter kon het contrast niet zijn met Berlijn 2018 waar hij weende van geluk na z’n Europese titel. “Ik rekende minstens op een medaille. Ik heb er alles voor gedaan, net als mijn gezin.”

14 reacties

 • patrick de bock

  1 maand geleden
  In plaats van de kop te trekken op zeker moment had hij zich beter wat verstopt gehouden in de kopgroep……en zo krachten gespaard! Was het overmoed??
 • Yves Vanderwitten

  1 maand geleden
  begrip voor de teleurstellen van het niet behalen van een medaille, maar mss eens tijdje de riem eraf en een goed frietje gaan eten - bravo aan al die atleten, chapeau !
 • Eric Van Vaerenbergh

  1 maand geleden
  We zijn toch trots op jullie prestaties hoor, bedankt dat jullie zo fel de eer van onze nationale driekleur verdedigden! Keep the faith!
 • Paul Buckens

  1 maand geleden
  Proficiat aan ALLE deelnemers. Maar wat een terugkeer van Ringer. Niet alleen Koen Naert en Hanne Verbruggen deden het goed maar ook de 39 jarige Mieke Gorissen die 13de eindigde.
 • Kurd Vandenbroucke

  1 maand geleden
  Top proficiat 8ste is uitstekend
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.