.
Volledig scherm
. © rv

Kim Huybrechts zet Wieze in vuur en vlam na stuntzege en héérlijke finish tegen Michael van Gerwen: “Dit is de grootste overwinning uit mijn carrière”

DartsWat een stuntzege. Kim Huybrechts rekende voor eigen volk in Wieze af met drievoudig wereldkampioen Michael van Gerwen. ‘The Hurricane’ klaarde de klus met een fantastische 134-finish en tweemaal dubbel 20. “Dit is de grootste overwinning uit mijn carrière.”

20 reacties

 • Dirk Verheyden

  2 maanden geleden
  Proficiat Kim, is idd één van de grootste overwinningen en zeker die 134 prachtig. MVG was zeker niet gefocust en je zag aan zijn lichaamstaal dat het eigenlijk hem niet interesseerde. Maar geen inbreuk op de prestatie van Kim. Dimi heeft niet de eindpunch kan niet een versnelling hoger zoals een MVG . Volgens mij gaat het enkel bergaf met hem. Peter Wright wat een teleurstelling, wat een slechte verliezer voor een wereldkampioen. Ook eentje die geen goesting had , er was maar 25.000 euro .
 • Bart De Ryck

  2 maanden geleden
  Fantastisch van Kim, das het darts van de grote, die ik jaren geleden leerde kennen. Dimitri, was spannend en aan elkaar gewaagd. Doe zo verder Dimitri. Maar De Decker, die zou zich is moeten gaan bezinnen. Pretentie op en naast het podium, maar winnen van een echte darter kan hij niet. Te veel een stoeffer en veel minder een darter.
 • Johan Aerts

  2 maanden geleden
  Goed gespeelt. Fantastic om te zien.
 • guy claeys

  2 maanden geleden
  Wel leuk
 • Linda Wellekens

  2 maanden geleden
  Sukses, mannen, wat een fantastische wedstrijd !
 1. Wijgmaal geniet maar verliest van vicekampioen Menen
  VOLLEYBAL - Beker van België

  Wijgmaal geniet maar verliest van vicekampi­oen Menen

  De match van het jaar voor Wijgemaal, de tweedenationaler (derde klasse) die de Belgische vicekampioen op bezoek kreeg. Een club die wel in een malaise verkeert na een desastreuze competitiestart met 0 op 12. Maar de troepen van coach Depestele hadden alles op de Beker gezet en waren op hun hoede voor de Leuvense verplaatsing naar de ploeg in vorm. Een volle zaal, veel ambiance en op het terrein niets dan vechtlust. Het bracht Wijgmaal zowaar terug op gelijke hoogte na een 1-4-achterstand. Maar veel meer illusies hoefde de thuisploeg zich niet te maken. Het klasseverschil tussen beide clubs was gewoon te groot. De bezoekers zetten ook in het tweede bedrijf de toon met 0-4 en 8-16 als tussenspurtjes. Ondertussen vierden de Wijgmaalse spelers en supporters elk punt als een overwinning. Ze genoten duidelijk van hun historisch bekerparcours. Depestele sloeg dan aan het wisselen en het dwong hem bij 19-24 zelfs nog tot een time-out. Vanneste bleef nadien koelbloedig. In het slotspel verraste Wijgmaal tot 14-14. Menen dicteerde nadien weer de wet. Die van Wijgmaal bleven desondanks maar zingen en feesten. Een overwinning voor Menen maar zeker ook voor het volleybal. (MPM)