.
Volledig scherm
. © rv

Kim Huybrechts zet Wieze in vuur en vlam na stuntzege en héérlijke finish tegen Michael van Gerwen: “Dit is de grootste overwinning uit mijn carrière”

DartsWat een stuntzege. Kim Huybrechts rekende voor eigen volk in Wieze af met drievoudig wereldkampioen Michael van Gerwen. ‘The Hurricane’ klaarde de klus met een fantastische 134-finish en tweemaal dubbel 20. “Dit is de grootste overwinning uit mijn carrière.”

20 reacties

 • Dirk Verheyden

  4 maanden geleden
  Proficiat Kim, is idd één van de grootste overwinningen en zeker die 134 prachtig. MVG was zeker niet gefocust en je zag aan zijn lichaamstaal dat het eigenlijk hem niet interesseerde. Maar geen inbreuk op de prestatie van Kim. Dimi heeft niet de eindpunch kan niet een versnelling hoger zoals een MVG . Volgens mij gaat het enkel bergaf met hem. Peter Wright wat een teleurstelling, wat een slechte verliezer voor een wereldkampioen. Ook eentje die geen goesting had , er was maar 25.000 euro .
 • Bart De Ryck

  4 maanden geleden
  Fantastisch van Kim, das het darts van de grote, die ik jaren geleden leerde kennen. Dimitri, was spannend en aan elkaar gewaagd. Doe zo verder Dimitri. Maar De Decker, die zou zich is moeten gaan bezinnen. Pretentie op en naast het podium, maar winnen van een echte darter kan hij niet. Te veel een stoeffer en veel minder een darter.
 • Johan Aerts

  4 maanden geleden
  Goed gespeelt. Fantastic om te zien.
 • guy claeys

  5 maanden geleden
  Wel leuk
 • Linda Wellekens

  5 maanden geleden
  Sukses, mannen, wat een fantastische wedstrijd !
 1. VDK Gent kan in het Poolse Lódz niet stunten
  Volleybal

  VDK Gent kan in het Poolse Lódz niet stunten

  In de eerste set van deze terugwedstrijd in de play-offs van de CEV Cup kreeg VDK Gent meteen acht ace-opslagen rond de oren. Lódz wou duidelijk de kwalificatie voor de volgende Europese ronde zo snel mogelijk veilig stellen. Het Poolse team met de Belgische middenspeelster Sobolska-Tarasova bleef drie sets lang baas over de Belgische bezoekers. In aanvallend opzicht deed VDK Gent flink mee, maar een stunt zat er nooit in. Aanvalster Van Elsen werd na de openingsset vervangen en spelverdeelster Lotte De Quick kwam in de laatste set in het team. Hoofdaanvalster Smeets speelde een prachtige wedstrijd en werd topscorer. “We hebben vier ronden kunnen meedraaien in de CEV competities”, klinkt coach Morand tevreden. “Nu krijgen we eventjes ademruimte in de Belgische Liga. Omdat we hier in een immens grote hal speelden - vergelijkbaar met het Sportpaleis - was dit meteen een ideale voorbereiding op de bekerfinale.” (WVM)
 1. CEV Challenge Cup: Asterix Avo - CSM Lugoj 2-3
  Volleybal

  CEV Challenge Cup: Asterix Avo - CSM Lugoj 2-3

  In de openingsset schommelde het scoreverloop voortdurend heen en weer. Op een 20-23 stand bracht Nova Marring met rake services Asterix Avo op voorsprong. De setbal keilde ze echter in het net en ook de beslissende smash kon ze niet verzilveren. In de tweede set reageerde de thuisploeg kordaat en in een ruk ging het naar 17-11. De dubbele wissel bij de Roemenen gaf niet de gewenste oplossing. In de derde set werden de scoringskansen onvoldoende benut. In de periode, toen het van 8-5 naar 8-10 ging, was er te weinig doeltreffendheid bij het rood-witte team. Asterix Avo herpakte zich in de vierde set. De service liep vlotter bij de thuisploeg en daar had Lugoj behoorlijk veel problemen mee. In de tiebreak kwam Asterix Avo nog flink terug na een 7-10 tussenstand. De scheidsrechter maakte dan maar zelf een einde aan dit spannend duel met een erg betwistbare beslissing. Met deze uitslag behoudt Asterix Avo - mits wat meer efficiëntie - behoorlijk wat kansen om volgende week door te stoten in de Challenge Cup. (WVM)
 2. Geen tweede opeenvolgende wereldtitel voor Red Lions na nieuwe thriller: Duitsland bekroont comeback na shoot-outs in finale WK hockey

  Geen tweede opeenvol­gen­de wereldti­tel voor Red Lions na nieuwe thriller: Duitsland bekroont comeback na shoot-outs in finale WK hockey

  België komt niet in het illustere rijtje van Pakistan, Duitsland en Australië: drie landen die er in slaagden om twee wereldtitels op rij te veroveren. Met een late gelijkmaker en daaropvolgende shoot-outs leek een nieuwe triomf in de maak, maar de Mannschaft was in finale net uitgekookter. “We vergaten de match dood te doen”, sakkerde Vincent Vanasch.