Kim Huybrechts.
Volledig scherm
Kim Huybrechts. © Photo News

Kim Huybrechts met horten en stoten naar derde ronde tegen Gerwyn Price: “Het was slordig, ik heb gevloekt in de backstage”

WK DartsHet was bij momenten met horten en stoten, maar Kim Huybrechts staat in tegenstelling tot Dimitri Van den Bergh en Mike De Decker wél in de derde ronde van het WK darts. Tegen Steve Beaton werd het 1-3 in het Alexandra Palace. Na Kerstmis wacht met Gerwyn Price de titelverdediger. Huybrechts: “Ik win en dat is leuk, maar ik ben vooral ook teleurgesteld in mezelf. Het was bij momenten slecht.”

9 reacties

 • Mario Audenaert

  5 maanden geleden
  Suk6 Kim. Hou onze Belgische eer hoog,terwijl den danser alweer pampers aan het verversen is.
 • magrit verbeek

  5 maanden geleden
  We duimen voor je kim veel succes
 • Johan Aerts

  5 maanden geleden
  Als ge ni goe speelt en toch wint lacht de toekomst je in het gezicht kim. Proficiat
 • Jurgen De Schryver

  5 maanden geleden
  Proficiat Kim, ge hebt tenminste zooo gene show verkocht zoals de danser die dacht onoverwinnelijk te zijn.
 • stefan crama

  5 maanden geleden
  Wellicht de enigste Belgische deelnemer die in zijn hoofd er volledig bij is. Misschien minder talent dan Dimi maar veel nuchterder tijdens een match en dat is belangrijk.
 1. Marten Van Riel jaar na ‘chocoladen medaille’ over zijn spreidstand: “Ik mag niet te veel van Hawaï dromen, anders doe ik in Parijs niet mee”
  Triatlon
  1

  Marten Van Riel jaar na ‘chocoladen medaille’ over zijn spreid­stand: “Ik mag niet te veel van Hawaï dromen, anders doe ik in Parijs niet mee”

  Zwemmen, fietsen, lopen en weer doorgaan. De vierde plaats op de Olympische Spelen van Tokio is verteerd met een straf wereldrecord. Vicewereldkampioen Marten Van Riel (29) aan de vooravond van een nieuw WTS-triatlonseizoen over Parijs 2024 en zijn Hawaii-droom. “Het is voor mij heel gevaarlijk om nu te veel over de langere afstanden te dromen.”