KIJK. Ongezien: Ethiopische atlete stopt rondje te vroeg met lopen, ploft neer op de baan en... zet alsnog beste jaartijd neer

Meer sportDe Ethiopische Diribe Welteji heeft voor een huzarenstukje gezorgd in de indooratletiek. De 20-jarige atlete stopte op de 3.000 meter een rondje te vroeg met lopen. Opvallend, maar Welteji snelde alsnog naar de beste jaartijd.

4 reacties

 • Gino Denil

  2 maanden geleden
  Geweldige loopstijl. Allison Felix had dat ook, maar op de sprint nummers.
 • Marko Decandt

  2 maanden geleden
  Misschien een nieuwe ontdekking in de lange afstand onderdelen? Voor het einde al tot het uiterste gaan, dan een paar seconden uitrusten en dan weer verder lopen.
 • Coen Geurts

  2 maanden geleden
  Dat de rest maar stopt; Die hinde is niet in te halen.
 • Jan Herremans

  2 maanden geleden
  Straffe kost. Enoch een toptijd.
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 1. Roeselare-coach Steven Vanmedegael heeft op zijn 36ste afspraak met de geschiedenis: “Ja, ik ben hier een goed werk aan het doen”
  VOLLEYBAL CEV CUP
  6

  Roeselare-coach Steven Vanmede­gael heeft op zijn 36ste afspraak met de geschiede­nis: “Ja, ik ben hier een goed werk aan het doen”

  21 jaar - sinds de triomf in de Final 4 van de Top Teams Cup - heeft Roeselare moeten wachten op een nieuwe Europese bekerfinale. Woensdagavond, in de heenwedstrijd van de CEV Cup-eindstrijd tegen recordkampioen Modena uit Italië, wil Roeselare een eerste stap zetten richting Europees delirium. Coach Steven Vanmedegael - nog maar 36 jaar - heeft een aanzienlijk aandeel in het succes van de West-Vlamingen. “Trainer van het Jaar? Nee, daarvoor trap ik in het milieu blijkbaar op te veel schenen.”