.
Volledig scherm
. © rv

KIJK. “Eerst goed uitbleiten, dan er weer tegenaan”: Loena Hendrickx ontgoocheld na foutje en tweede plek in korte kür op EK kunstschaatsen

EK kunstschaatsen“Misschien zeg ik voortaan beter niét dat ik voor het goud ga.” Loena Hendrickx (23) zei het na haar korte kür met een kwinkslag, maar veel glimlachen was er niet bij. Tranen, die waren er wel. Want voor een tweede plek is de Arendonkse niet naar Espoo gereisd. Toch is het goud zeker niet verloren.

11 reacties

 • Richard Tolenaars

  2 maanden geleden
  Kom op meid, tweede keer goed keer. Je bent een topper.
 • Bruno Thomas

  2 maanden geleden
  Geloof in jezelf dan kom je al heel ver Luna 🥰
 • Marc Colaers

  2 maanden geleden
  Je doet dat heel goed. Ken niets van de puntentelling en dergelijke maar ik duim voor je omdat je als Belgische de wereld kan laten zien wie je bent en wat je waard bent. GO FOR IT !!!
 • AUGUSTIN GHIJSELS

  2 maanden geleden
  Die andere kan ook nog vallen.Never give up, you're the best.En zilver is ook mooi, je bent daarom niet minder in onze ogen en hoofden dan de eventuele winnares.
 • Karel Van Belleghem

  2 maanden geleden
  Never give up! Als je echt iets wil dan kom je er wel? Veel succes Luna!
 1. Roeselare klopt wereldtoppers in eerste halve finale CEV Cup
  VOLLEYBAL CEV CUP

  Roeselare klopt wereldtop­pers in eerste halve finale CEV Cup

  Wat een verrassing, wat een wedstrijd! Niet Piacenza met zijn olympische toppers en wereldkampioenen, maar Roeselare – de Belgische competitieleider – domineerde deze eerste halve finale van de CEV Cup. Het overwicht van de Italianen duurde tot 2-7 in de openingsset. Daarna was het al Roeselare wat de klok sloeg. Dominant door het midden (Coolman-Fasteland), efficiënt op de hoeken (Kukartsev, Verhanneman, Rotty), spectaculair in verdediging (Deroey) en magistraal aan de pass (D’Hulst). Roeselare heeft volgende week in Piacenza genoeg met twee sets om zich te plaatsen voor de Europese finale.