.
Volledig scherm
. © rv

KIJK. “Eerst goed uitbleiten, dan er weer tegenaan”: Loena Hendrickx ontgoocheld na foutje en tweede plek in korte kür op EK kunstschaatsen

EK kunstschaatsen“Misschien zeg ik voortaan beter niét dat ik voor het goud ga.” Loena Hendrickx (23) zei het na haar korte kür met een kwinkslag, maar veel glimlachen was er niet bij. Tranen, die waren er wel. Want voor een tweede plek is de Arendonkse niet naar Espoo gereisd. Toch is het goud zeker niet verloren.

11 reacties

 • Richard Tolenaars

  2 maanden geleden
  Kom op meid, tweede keer goed keer. Je bent een topper.
 • Bruno Thomas

  2 maanden geleden
  Geloof in jezelf dan kom je al heel ver Luna 🥰
 • Marc Colaers

  2 maanden geleden
  Je doet dat heel goed. Ken niets van de puntentelling en dergelijke maar ik duim voor je omdat je als Belgische de wereld kan laten zien wie je bent en wat je waard bent. GO FOR IT !!!
 • AUGUSTIN GHIJSELS

  2 maanden geleden
  Die andere kan ook nog vallen.Never give up, you're the best.En zilver is ook mooi, je bent daarom niet minder in onze ogen en hoofden dan de eventuele winnares.
 • Karel Van Belleghem

  2 maanden geleden
  Never give up! Als je echt iets wil dan kom je er wel? Veel succes Luna!
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.