Kevin Borlée ontgoocheld in Tokio.
Volledig scherm
Kevin Borlée ontgoocheld in Tokio. © Photo News

Kevin Borlée hoorde donderdagavond laat pas dat hij niet mocht starten: Memorial riskeerde 25.000 euro boete

ATLETIEKBizar. Hadden we ergens een vergaderingske gemist? Op de 400 meter zagen we namelijk geen Kevin Borlée (33). Nochtans stond die donderdagavond nog gewoon op de deelnemerslijst. Wat bleek? Hij mócht niet starten, anders riskeerde de organisatie van de Memorial een boete van liefst 25.000 euro.

9 reacties

 • Catherine MISTIAEN

  2 maanden geleden
  Slim en nobel van Kevin Borlée, ook al gaat dat gepaard met tandengeknars. Hopelijk krijgt hij nog kansen om zich te bewijzen, elders. Ongerijmde tegenslag en boycot/sabotage, behoren bij het leven. Er mee kunnen omgaan en verder doen, is de sportieve boodschap.
 • Boris Zoetkoek

  2 maanden geleden
  'Ook vader Jacques was not amused. Hij stuurde gisteren zijn kat.' Hopelijk had de kat wel een leuke avond!
 • Jurgen Van Marcke

  2 maanden geleden
  De Borlées bakken er toch nooit iets van… Toen ik nog jong en fris was, liep ik de 400 meter op een heel bescheiden niveau. Geloof me, de tijden die die mannen nog altijd lopen zijn top. Talent gecombineerd met heel hard trainen. Ga er zelf maar eens aan staan.
 • Jos Waarheid

  2 maanden geleden
  Memorial is derde grote meeting na olympische spelen. Het vat is leeg bij de atleten.
 • Patrick Peeters

  2 maanden geleden
  Heel de sportwereld is om zeep . . .
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?