Volledig scherm
© Photo News

Judoka Dirk Van Tichelt hangt kimono aan de haak: “Niet meer kunnen ravotten met m’n kinderen viel me zwaar”

Meer sportDirk Van Tichelt trok, zoals verwacht, vandaag een streep onder zijn carrière als judoka. Een nekhernia deed de 36-jarige Kempenaar, die vorig jaar brons won in Rio, inzien dat het gedaan was. Welke pad hij nu inslaat, daar moet hij zich nog over beraden.

 1. Contrast kan niet groter zijn op Masters: geen gebrul noch applaus van fans, enkel WAG’s aanwezig
  Golf

  Contrast kan niet groter zijn op Masters: geen gebrul noch applaus van fans, enkel WAG’s aanwezig

  Net als vele andere (grote) sporttoernooien zien ook de Masters golf er dit jaar anders uit. Waar de voorbije jaren tienduizenden supporters verzamelden op de Augusta National Golf Club in de Amerikaanse staat Georgia, is het er door corona muisstil. Publiek is niet welkom. Dat betekent: geen enorm gebrul dat weerkaatst op de baan - een fenomeen waar heel wat topgolfers ieder jaar opnieuw niet over kunnen zwijgen - en geen applaus wanneer iemand uitpakt met dé perfecte slag. Zijn wel te zien op de green: de WAG’s (wifes and girlfriends) van de spelers.
 2. Dimitri Van den Bergh verbetert record van dartslegende Phil Taylor
  Darts

  Dimitri Van den Bergh verbetert record van dartslegen­de Phil Taylor

  Dimitri Van den Bergh (PDC-11) heeft in het Engelse Coventry zijn eerste groepswedstrijd van de Grand Slam of Darts met 5-1 gewonnen van Ricky Evans (PDC-30). De 26-jarige Antwerpenaar wierp daarbij liefst 114,85 punten per drie darts, het hoogste gemiddelde ooit in de geschiedenis van de Grand Slam of Darts. Van den Bergh deed net iets beter dan de 114,65 die dartslegende Phil Taylor in 2014 op de tabellen zette.
 1. Philippe Clement: "We gaan niet in onze zestien kruipen"
  Play

  Philippe Clement: "We gaan niet in onze zestien kruipen"

 2. Het knotsgekke slot van Standard-Eupen, met keeper Bodart die scoort
  Play

  Het knotsgekke slot van Standard-Eu­pen, met keeper Bodart die scoort