Charline Van Snick
Volledig scherm
Charline Van Snick © BELGA

Judoka Charline Van Snick laat seksistische Facebookreactie niet passeren: “Praat je ook zo over je moeder?”

Meer sportCharline Van Snick (30) heeft op Facebook uitgehaald naar een man die een seksistische reactie plaatste onder een video van de judoka. “Ik raad u aan een paar cursussen seksuele opvoeding te volgen”, klonk het scherp. Van Snick schuwde de harde (en expliciete) woorden niet.

52 reacties

 • Joseph Van Sneuteren

  5 dagen geleden
  Ik ben zelf een man zie heel graag vrouwen maar ben soms beschaamd om man te zijn als je zie wat puberaal gedrag mannen vertonen en zeker niet alleen de jongste hoe ouder hoe erger. Maar bepaalde programma's werken hier aan mede en verbeterd zeker de situatie van de vrouw niet. Vind het prachtig wat zij geschreven heeft goed gedaan zouden er meer moeten doen. Veel respect voor deze dame.
 • Christiaan GOETHALS

  6 dagen geleden
  De sociale media is niet de pest, deze die het misbruiken zijn de pest. Ik zou van mijn ouders straf gekregen hebben bij die uitlatingen, nu wordt dat zelfs goedgekeurd. Laag, lager, laagst.
 • Alain Provist

  6 dagen geleden
  Sociale media is een echte pest geworden, de negatieve impact dat sociale media heeft op de maatschappij is niet langer verantwoord. Best eens beginnen overwegen dat zooitje af te schaffen.
 • Theo Marmitte

  6 dagen geleden
  Blijf weg van 'sociale" media.
 • patrick feyen

  6 dagen geleden
  Gelijk of niet, laat ik in het midden, maar als we gaan zoeken dan moet er veel van het internet en tv verdwijnen: blind getrouwd, temptation island enz is er verder over en daarover hoor je weinig?
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Honkballer overwint kanker en krijgt emotioneel onthaal op het veld
  Play

  Honkballer overwint kanker en krijgt emotioneel onthaal op het veld

 2. Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitterend werk in de slotkilometer"
  Play
  Wielrennen

  Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitte­rend werk in de slotkilome­ter"