Joachim Gérard.
Volledig scherm
Joachim Gérard. © BELGA

Joachim Gérard blijft voorlopig in ziekenhuis in Tokio en geeft forfait voor US Open

Paralympische SpelenJoachim Gérard zal niet deelnemen aan de US Open in het rolstoeltennis, die volgende week donderdag begint. Dat bevestigde het Belgisch Paralympisch Comité (BPC). De 32-jarige Brusselaar stelt het goed, maar blijft voorlopig wel ter observatie in het ziekenhuis in Tokio.

0 reacties

 1. Festiviteiten gaan voort voor geweldige Red Lions: hockeymannen overrompelen Duitsland
  Play
  Hockey
  2

  Festivitei­ten gaan voort voor geweldige Red Lions: hockeyman­nen overrompe­len Duitsland

  De honger van de gouden Red Lions is duidelijk nog niet over. In de eerste match van de derde editie van de Pro League gingen ze in Ukkel tegen Duitsland op het elan van Bhubaneshwar (WK 2018), Antwerpen (EK 2019) en Tokio (Spelen 2021) voort. Met mooi combinatiehockey werden het overduidelijke 6-1-cijfers. Benieuwd of de Lions morgen in match twee tegen Duitsland op dezelfde manier kunnen demonstreren.
 2. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.