Peter Wright leek niet tevreden na het duel. Mogelijk door de wel heel uitbundige viering van Van den Bergh.
Volledig scherm
Peter Wright leek niet tevreden na het duel. Mogelijk door de wel heel uitbundige viering van Van den Bergh. © VTM

“Je zou denken dat vrienden het elkaar gunnen”: reactie van wereldkampioen Peter Wright na verlies tegen Van den Bergh gaat over de tongen

DartsSterk werk van ‘Dancing Dimi’. Dimitri Van den Bergh heeft zich voor de halve finales van het World Matchplay darts geplaatst. De 28-jarige Antwerpenaar deed dat met 16-14-winst tegen de Schot Peter Wright, wereldkampioen, nummer een van de wereld en titelverdediger in Blackpool. ‘Snakebite’ leek na de match wel een stuk minder enthousiast dan onze landgenoot.

42 reacties

 • Eveline Van den Hout

  4 maanden geleden
  Wright is beleefd gebleven, wat wil men anders van hem en Dimi : voetjes op de grond makker.
 • Irena Colleman

  4 maanden geleden
  Waarom altijd uitleg over de mannen de vrouwen hebben vandaag heeel goed gespeeld
 • Willy Louys

  4 maanden geleden
  Top Dimi dat je uit je bol ging erna en wat de mensen er van denken maak voor mij niets uit flauw van Wright het lichte handdruk voor mij ben je een hele grote kampioen
 • Eric Bex

  4 maanden geleden
  Wright is een groot kampioen en grote kampioenen verliezen nu eenmaal niet graag ook al is het tegen een zeer goede vriend. Succes verder Dancing Dimi in Blackpool en Peter Snakebite je kan niet alles winnen 😉.
 • Martine Verack

  4 maanden geleden
  Geweldig gedaan Dimi 👍
 1. Wijgmaal geniet maar verliest van vicekampioen Menen
  VOLLEYBAL - Beker van België

  Wijgmaal geniet maar verliest van vicekampi­oen Menen

  De match van het jaar voor Wijgemaal, de tweedenationaler (derde klasse) die de Belgische vicekampioen op bezoek kreeg. Een club die wel in een malaise verkeert na een desastreuze competitiestart met 0 op 12. Maar de troepen van coach Depestele hadden alles op de Beker gezet en waren op hun hoede voor de Leuvense verplaatsing naar de ploeg in vorm. Een volle zaal, veel ambiance en op het terrein niets dan vechtlust. Het bracht Wijgmaal zowaar terug op gelijke hoogte na een 1-4-achterstand. Maar veel meer illusies hoefde de thuisploeg zich niet te maken. Het klasseverschil tussen beide clubs was gewoon te groot. De bezoekers zetten ook in het tweede bedrijf de toon met 0-4 en 8-16 als tussenspurtjes. Ondertussen vierden de Wijgmaalse spelers en supporters elk punt als een overwinning. Ze genoten duidelijk van hun historisch bekerparcours. Depestele sloeg dan aan het wisselen en het dwong hem bij 19-24 zelfs nog tot een time-out. Vanneste bleef nadien koelbloedig. In het slotspel verraste Wijgmaal tot 14-14. Menen dicteerde nadien weer de wet. Die van Wijgmaal bleven desondanks maar zingen en feesten. Een overwinning voor Menen maar zeker ook voor het volleybal. (MPM)
 1. VOLLEYBAL: BEKER VAN BELGIE

  VOLLEYBAL: KWARFTINA­LE BEKER VAN BELGIE Lindemans Aalst – Maaseik 1-3 (25-20, 20-25, 22-25 en 25-27) Pro­tops­altis serveert Maaseik naar halve finale tegen Roeselare

  Vorig seizoen moest Maaseik in een beklijvende kwartfinale in de tiebreak nog de duimen leggen voor thuisploeg Lindemans Aalst. Zaterdag werd het opnieuw een spannend duel, maar dit keer trokken de Limburgers wel aan het langste eind. Ze mogen nu met rivaal Roeselare uitvechten wie op zondag 26 februari in het Sportpaleis staat.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.