Photo News
Volledig scherm
© Photo News

James Wade wint tiende speeldag van Premier League na decider tegen Joe Cullen

DartsJames Wade heeft in Manchester de tiende speeldag van de Premier League Darts gewonnen. ‘The Machine’ nam in een spannende finale de maat van Joe Cullen. Michael van Gerwen behield daarnaast zijn leidersplek. Herbeleef hieronder een avondje topdarts.

0 reacties

 1. Red Dragons geplaagd door blessures en afzeggingen voor EK-kwalificatiecampagne: “Grote groep jong talent zonder ervaring”
  VOLLEYBAL

  Red Dragons geplaagd door blessures en afzeggin­gen voor EK-kwalifica­tie­cam­pag­ne: “Grote groep jong talent zonder ervaring”

  De Final Four van de Golden League hebben ze niet gehaald, vanavond beginnen de Red Dragons onder de nieuwe bondscoach Emanuele Zanini (57) aan het tweede luik, de kwalificatieronde voor het EK 2023. De Italiaan zit met kopzorgen, want hij moet aan de slag met een fel verjongde selectie. En dat had hij niet zien aankomen… “Het werd mij anders voorgesteld.”
 2. LIVE. Geen nieuwe medaille voor Lotte Kopecky na vierde plek in omnium: "Neutralisatie heeft mij das omgedaan"
  European Championships
  13

  LIVE. Geen nieuwe medaille voor Lotte Kopecky na vierde plek in omnium: "Neutrali­sa­tie heeft mij das omgedaan"

  De ‘European Championships’, een vierjaarlijks multisportevenement dat de bestaande Europese kampioenschappen in verschillende sporten samenbrengt, zijn in volle gang. In negen sporten komen 126 Belgische atleten in actie. België telt voorlopig vijf medailles. Lotte Kopecky greep tweemaal goud (afvallingskoers en puntenkoers), Robbe Ghys veroverde zilver (puntenkoers) en Tim Merlier (wielrennen) en Jules Hesters (afvallingskoers) pakten brons. Volg alle ontwikkelingen hieronder.