James Wade en zijn gezin.
Volledig scherm
PREMIUM
James Wade en zijn gezin. © Photonews en Twitter Sammi Marsh

James Wade, de volgende horde van ‘Dancing Dimi’ die samen is met walk-on girl en bipolaire stoornis heeft: “Ik brak mijn huis af en kocht er auto’s mee”

DartsEen machine, maar ook iemand die kampt met een bipolaire stoornis en steun vond bij een walk-on girl. James Wade (38), tegen wie Dimitri Van den Bergh vanavond 7-7 gelijkspeelde in de Premier League darts, heeft al wat watertjes moeten doorzwemmen. “Soms ben ik erg gelukkig en ziet alles er perfect uit. Maar dan slaat mijn stemming plots om.” 

1 reactie

 • bryan de ceuster

  2 maanden geleden
  Amai, diene is even oud als ik, maar ziet er wel even oud uit als mijn vader.
 1. Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Het bedrijfswagenpark stapt in 2026 quasi volledig over op elektrische wagens, terwijl ook de particuliere bestuurder steeds vaker voor een EV opteert. Vele automerken stellen langs hun kant dan weer een datum in het vooruitzicht waarop ze definitief stoppen met de productie van auto’s met een verbrandingsmotor. Hoelang mogen we nog met een nieuwe diesel rijden? En is het nog interessant om in een dieselwagen te investeren? HLN Drive weegt de pro’s en de contra’s af.
 2. Pechvogel Paul, zoals altijd… Chris Paul leidt Phoenix Suns naar Western Conference Finals, maar corona verpest zijn laatste titelkans
  NBA

  Pechvogel Paul, zoals altijd… Chris Paul leidt Phoenix Suns naar Western Conference Finals, maar corona verpest zijn laatste titelkans

  36 jaar, 183 cm, tien keer All-NBA, elf keer All-Star, negen keer All-Defensive, vijfde meeste assists aller tijden en… nul titels. Voor Chris ‘The Point God’ Paul is dit jaar wellicht zijn laatste kans op een titel. Zijn Phoenix Suns leidde hij naar de Western Conference Finals. Maar zoals altijd bij Paul gaat het mis op het moment van de waarheid. Deze keer is het geen blessure, maar corona die hem parten speelt.