Anders Besseberg
Volledig scherm
Anders Besseberg © AP

Jachtpartijen en prostituees: vernietigend rapport over ex-voorzitter Biatlonfederatie, die omgekocht werd door Rusland

Meer sportEen onafhankelijk onderzoeksrapport is vernietigend voor Anders Besseberg (74). De Noor, een ex-biatleet, was tussen 1992 en 2018 voorzitter van Internationale Biatlonfederatie (IBU) en in de periode van zijn aftreden was er al veel te doen over vermeende omkoping door Rusland. Het nieuwe onderzoek bevestigt dat nu ook.

0 reacties

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.