DImitri Van den Bergh.
Volledig scherm
DImitri Van den Bergh. © PDC/Dartsactueel

“Ja, er werden nare dingen naar mij geroepen. Maar dat snap ik”: Dimitri Van den Bergh legt Nederlanders het zwijgen op in Dutch Darts Masters

DartsDimitri Van den Bergh (PDC-9) heeft in Amsterdam de Dutch Darts Masters gewonnen. De 27-jarige Antwerpenaar versloeg in de finale in het hol van de leeuw thuisspeler Dirk van Duijvenbode (2-8). Hij gooide een gemiddelde van 104,6 en kwam aan een checkoutpercentage van 53 procent.

41 reacties

 • Johan maes

  3 maanden geleden
  Prachtig Dimi , arrogante en onsportieve mensen op deze manier van antwoord dienen FANTASTISCH !!!!
 • Patrick Demeyere

  3 maanden geleden
  Moet inderdaad moeilijk geweest zijn met een nederlands publiek , mooi rustig gebleven en vertrouwd op zijn talent ... Proficiat Dimitri !!
 • Patrick Vandeputte

  3 maanden geleden
  Met zijn handen achter zijn oren naar het publiek gaan staan was een schitterende reactie na zijn winst.
 • Nicole Seghers

  3 maanden geleden
  Je bent een top dartsspeler en mens ....never change !
 • Kristel De cock

  3 maanden geleden
  Echt top! Nu even ontspannen, geniet er van. Zorg dat je tijdig in de focus geraakt. Zoek het juiste evenwicht tussen lossen en spannen, in 2023 nr. 1! Ik geloof er in.
 1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  2

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.