DImitri Van den Bergh.
Volledig scherm
DImitri Van den Bergh. © PDC/Dartsactueel

“Ja, er werden nare dingen naar mij geroepen. Maar dat snap ik”: Dimitri Van den Bergh legt Nederlanders het zwijgen op in Dutch Darts Masters

DartsDimitri Van den Bergh (PDC-9) heeft in Amsterdam de Dutch Darts Masters gewonnen. De 27-jarige Antwerpenaar versloeg in de finale in het hol van de leeuw thuisspeler Dirk van Duijvenbode (2-8). Hij gooide een gemiddelde van 104,6 en kwam aan een checkoutpercentage van 53 procent.

41 reacties

 • Johan maes

  2 maanden geleden
  Prachtig Dimi , arrogante en onsportieve mensen op deze manier van antwoord dienen FANTASTISCH !!!!
 • Patrick Demeyere

  2 maanden geleden
  Moet inderdaad moeilijk geweest zijn met een nederlands publiek , mooi rustig gebleven en vertrouwd op zijn talent ... Proficiat Dimitri !!
 • Patrick Vandeputte

  2 maanden geleden
  Met zijn handen achter zijn oren naar het publiek gaan staan was een schitterende reactie na zijn winst.
 • Nicole Seghers

  2 maanden geleden
  Je bent een top dartsspeler en mens ....never change !
 • Kristel De cock

  2 maanden geleden
  Echt top! Nu even ontspannen, geniet er van. Zorg dat je tijdig in de focus geraakt. Zoek het juiste evenwicht tussen lossen en spannen, in 2023 nr. 1! Ik geloof er in.
 1. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.