Het beeld in kwestie van Carmella.
Volledig scherm
Het beeld in kwestie van Carmella. © rv

Intriest: zelfs louter beeld van vrouwelijke worstelster in reclamespot doet de alarmbellen nog steeds afgaan in Saoedi-Arabië

WWEHet WWE-event (World Wrestling Entertainment) dat afgelopen vrijdag in Saoedi-Arabië plaatsvond, laat een vieze nasmaak na bij de fans. Vooral nadat de regering van de golfstaat zich verontschuldigde voor het tonen van vrouwelijke WWE-sterren in een videoclip ter promotie voor de 'Greatest Royal Rumble'.

6 reacties

 • dretie munkies

  4 jaar geleden
  Eén raad aan de WWE : blijf weg uit Saudi Arabië als ze de vrouwzlijke deelneemster weigeren, net als dat de Giro moet wegblijven uit Israël
 • Jean West

  4 jaar geleden
  En voor de mannen was er geen probleem.
 • Ramon Simon

  4 jaar geleden
  Principes boven geld, ga niet naar de land. Net zoals het WK voetbal in Qatar, ik boycot het, mocht iedereen meedoen...
 • caius lepidus

  4 jaar geleden
  weer een knieval ! zo leggen ze hun wil op in de ruil voor veel geld ! de wereldbond zijn een pak hypocrieten en zakkenvullers !
 • Paul De Mol

  4 jaar geleden
  Worstelster: is dat het vrouwelijk van worsteler?
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.