Het beeld in kwestie van Carmella.
Volledig scherm
Het beeld in kwestie van Carmella. © rv

Intriest: zelfs louter beeld van vrouwelijke worstelster in reclamespot doet de alarmbellen nog steeds afgaan in Saoedi-Arabië

WWEHet WWE-event (World Wrestling Entertainment) dat afgelopen vrijdag in Saoedi-Arabië plaatsvond, laat een vieze nasmaak na bij de fans. Vooral nadat de regering van de golfstaat zich verontschuldigde voor het tonen van vrouwelijke WWE-sterren in een videoclip ter promotie voor de 'Greatest Royal Rumble'.

6 reacties

 • dretie munkies

  3 jaar geleden
  Eén raad aan de WWE : blijf weg uit Saudi Arabië als ze de vrouwzlijke deelneemster weigeren, net als dat de Giro moet wegblijven uit Israël
 • Jean West

  3 jaar geleden
  En voor de mannen was er geen probleem.
 • Ramon Simon

  3 jaar geleden
  Principes boven geld, ga niet naar de land. Net zoals het WK voetbal in Qatar, ik boycot het, mocht iedereen meedoen...
 • caius lepidus

  3 jaar geleden
  weer een knieval ! zo leggen ze hun wil op in de ruil voor veel geld ! de wereldbond zijn een pak hypocrieten en zakkenvullers !
 • Paul De Mol

  3 jaar geleden
  Worstelster: is dat het vrouwelijk van worsteler?
 1. Minister van Sport Weyts roept op om Belgische olympiërs zo snel mogelijk te vaccineren: “Ze verdienen gelijke kansen”
  Play
  Olympische Spelen
  49

  Minister van Sport Weyts roept op om Belgische olympiërs zo snel mogelijk te vaccineren: “Ze verdienen gelijke kansen”

  Vlaams minister van Sport Ben Weyts (N-VA) roept op om onze Belgische atleten zo snel mogelijk te vaccineren, voor de Olympische Spelen van deze zomer. In totaal gaat het om zo’n 500 sporters. Volgens Weyts kunnen zij zich nu minder optimaal voorbereiden dan atleten uit andere landen die wél al gevaccineerd zijn. Maar de beslissing ligt bij minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit).
 1. Belgische olympiërs worden sneller gevaccineerd, minister Vandenbroucke: “We willen toch niet dat onze atleten een nadeel hebben?”
  Play
  Olympische Spelen
  97

  Belgische olympiërs worden sneller gevacci­neerd, minister Vandenbrou­c­ke: “We willen toch niet dat onze atleten een nadeel hebben?”

  Hun vraag wordt ingewilligd. De Belgische olympiërs en paralympiërs worden vervroegd gevaccineerd. Deze voormiddag werd daarover een akkoord bereikt op een interministeriële conferentie, zo is bevestigd aan onze redactie. Er worden ongeveer 220 dosissen vrijgemaakt om alle atleten die deelnemen aan de Olympische (23 juli-8 augustus) en Paralympische Spelen (24 augustus-5 september) in Tokio zo snel mogelijk te vaccineren. Dat moet gebeuren in het vaccinatiecentrum op de Heizel.
 2. Sportminister Ben Weyts maakt vanmiddag rapport grensoverschrijdend gedrag in gymnastiek bekend

  Sportminis­ter Ben Weyts maakt vanmiddag rapport grensover­schrij­dend gedrag in gymnastiek bekend

  Om halfdrie zal Vlaams Sportminister Ben Weyts (N-VA) tijdens een persconferentie in Brussel het rapport van de onafhankelijke onderzoekscommissie naar de mogelijke wantoestanden binnen het turnen aan de Gentse Topsportschool toelichten. Het is een rapport waar ex-gymnasten al maanden op aan het wachten zijn. Ze vragen excuses voor het grensoverschrijdend gedrag waar ze aan werden blootgesteld.
 1. Dirk De Wolf in HLN Sportcast over Gilbert: “Philippe zou beter stoppen dan nog anderhalf jaar te sukkelen”
  Play
  HLN Sportcast

  Dirk De Wolf in HLN Sportcast over Gilbert: “Philippe zou beter stoppen dan nog anderhalf jaar te sukkelen”

  15:58
 2. Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepunten van de slotspeeldag in de reguliere competitie
  Play
  Jupiler Pro League
  1

  Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepun­ten van de slotspeel­dag in de reguliere competitie

  0:00