Jamal Ben Saddik.
Volledig scherm
PREMIUM
Jamal Ben Saddik. © Gregory Van Gansen / Photo News

INTERVIEW. Jamal Ben Saddik na horrorjaar 2021 in ‘beste shape’ ooit voor kamp tegen Adegbuyi: “Het kickboksen heeft me gered”

Meer sportNa een bewogen 2021 droomt kickbokser Jamal Ben Saddik (31) weer van een titelkamp, met het duel tegen Benjamin Adegbuyi als opstapje: “De wereldbelt drijft me voort.” Al is de focus lastig na recente aanslagen op familie in Antwerpen: “Dat is mijn leven niet.” Het gevecht tegen Adegbuyi is morgenavond te bekijken op VTM 4 en te volgen op HLN.be.

0 reacties

 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.