De bizarre knock-out.
Volledig scherm
De bizarre knock-out. © RV

“Ik begreep er niets van”: MMA in de ban van bizarre knock-out

MMA“Zoiets heb ik nog nooit gezien.” MMA-experts zijn lyrisch over een bizarre knock-out. Op het UFC 262-event in het Amerikaanse Houston trakteerde Edson Barboza zijn rivaal Shane Burgos op een dubbele slag. Burgos leek met succes te incasseren, tot hij enkele seconden later toch achteroverviel en neerstortte. Een K.O in slow motion. “Ik begreep er niets van.”

6 reacties

 • carina vereecken

  1 maand geleden
  Ik begrijp niet hoe mensen elkaar zomaar in elkaar kunnen en mogen timmeren en dat noemen ze sport. Je mag je kind nog geen tik op de billen geven of ze roepen al mishandeling.
 • Dirk Delaere

  1 maand geleden
  MMA is toch geen sport. Zonder regels op je tegenstander kloppen of stampen, zelfs als hij al geveld op de grond licht, dat zijn straatvechters. Maar ja, vele zien dit gemetsel blijkbaar graag, dus brengt het geld op.
 • Dirk Blontrock

  1 maand geleden
  Die mens valt op de grond, duidelijk groggy, en de andere gaat er dan maar rustig op timmeren? Zeer fair play.
 • Karel Van der Merwe

  1 maand geleden
  In de tijd waarin men zich bewust is geworden van de hersenbeschadigingen die boksers, American Football-spelers en voetballers kunnen oplopen, heeft de commercie een nieuwe "sport" uitgevonden, waarbij hersenbeschadigingen gegarandeerd lijken te zijn. En het lukt, de toeschouwers bediscussieren enthousiast de verschillende vormen van bewusteloosheid door een klap of een trap.
 • Luc Julien

  1 maand geleden
  Dit is geen sport... op iemand na-timmeren wanneer hij op de grond ligt...