.
Volledig scherm
. © CNN

Identiteitsfraude in de VS: basketcoach (22) ontslagen nadat ze zich tijdens jeugdwedstrijd voordoet als 13-jarige speelster

Meer sportOpmerkelijk verhaal vanuit de Verenigde Staten. Arlisha Boykins, 22-jarige assistent-coach van een meisjesbasketbalteam in Portsmouth, deed zich tijdens een jeugdwedstrijd voor als een 13-jarige. Zo nam ze de plaats in van een van haar speelsters, die de match niet kon bijwonen. Het leverde Boykins haar ontslag op.

0 reacties

  1. Sterk Roeselare gunt Menen geen set
    LOTTO VOLLEY LEAGUE

    Sterk Roeselare gunt Menen geen set

    Niet al teveel problemen voor Roeselare -dat nog op een Europese roze wolk zat- op bezoek bij de buren van Menen. Kukartsev liet zich weer op alle vlak opmerken, Menen had receptioneel alle moeite van de wereld om overeind te blijven. In de tweede set boden de troepen van Depestele iets meer weerwerk dankzij de opslagen en de aanvallen van Capet. Wanneer Kukartsev twee keer niet tot scoren kwam, dwong Menen zowaar uit het niets een setbal af. De thuisspelers begonn en nadien met de daver op het lijf te spelen en verprutsten de kansen vakkundig. De schrik die Roeselare opdeed transformeerde zich in gezonde agressie op het parket. Kukartsev rolde met een sterke opslagreeks de rode loper uit voor zijn ploeg.
    Menen