rv
Volledig scherm
© rv

"I'm knocking McGregor the f*ck out!": op psychologisch vlak is 'Money Fight' al lang bezig

VideoWar of words. Verbale oorlog. Zo kan de aanloop naar de 'Money Fight' van zaterdagnacht misschien wel het best omschreven worden. De twee titanen gooiden, onder meer tijdens de verschillende show-offs die georganiseerd werden, zoveel bagger over elkaars hoofd dat kan gesteld worden dat de miljoenenkamp eigenlijk al een tijdje aan de gang is. Maar wie mag zich nu de koning van de trashtalk noemen? Oordeelt u vooral zelf. In onderstaande video zetten wij enkele 'verbale kampen' op een rijtje.

  1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
    Spaargids.be

    PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

    Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.