Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Huybrechts zorgt voor feest in Wieze en trakteert zichzelf op duel tegen Van Gerwen: “Wow, wat een publiek. Dat is echt niet normaal!”

DartsDag één op de Belgian Darts Open in Wieze zit erop. Kim Huybrechts en Mike De Decker plaatsten zich voor de tweede ronde, de vijf Belgische qualifiers gingen onderuit. Hieronder vindt u een overzicht van alle uitslagen.

3 reacties

 • Gunther Rombouts

  4 maanden geleden
  Steun gewoon onze belgen .ook al maken ze fouten mentaal naast het spel de top 3 van de wereld maakt ook fouten op fairplay .
 • Het is toch Niet waar zeker

  4 maanden geleden
  Geweldig wat een finish dat Kim heeft gepresteerd tegen MVG, proficiat Kim
 • Jan Swennen

  4 maanden geleden
  Mooi, hopelijk ooit in het sportpaleis. Zeker weten dat het met gemak vol zal lopen, zo jammer dat er zo moeilijk kaarten te krijgen zijn
 1. Dit zijn de nieuwe toptelefoons van Samsung en zoveel kosten ze
  22

  Dit zijn de nieuwe toptele­foons van Samsung en zoveel kosten ze

  Samsung heeft vanavond zijn nieuwe toptelefoons voorgesteld: de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra. De smartphones zullen meer kosten dan de voorgangers van vorig jaar. De prijssprong is niet zo fors als bij Apple vorige herfst, maar er komt toch zo’n twaalf procent bij voor de belangrijkste telefoons uit de reeks. Dit jaar springen daarnaast de camera van 200 megapixels bij de S23 Ultra en de keuze voor een processor van Qualcomm in het oog. Samsung stelde ook vijf nieuwe laptops voor.
 2. België na shoot-outs tegen Nederland naar finale WK hockey, doelman Vanasch opnieuw dé held: “We staan er soms zelf van te kijken wat hij allemaal doet”
  58

  België na shoot-outs tegen Nederland naar finale WK hockey, doelman Vanasch opnieuw dé held: “We staan er soms zelf van te kijken wat hij allemaal doet”

  Niets kan de Red Lions stoppen! Ook niet een eerste helft waarin ze wat verloren liepen tegen Oranje. Onze hockeymannen knokten twee keer terug en toonden zich, net als een goede vier jaar geleden in de WK-finale, het koelbloedigst in de shoot-outs. “Een lastige situatie keren is ook een kwaliteit”, aldus Loïck Luypaert. De finale is zondag tegen Duitsland (14u30).