Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Huybrechts meteen onderuit op World Matchplay Darts, Chisnall haalt het na spannend duel

DartsDe eerste ronde is het eindstation geworden voor Kim Huybrechts op de World Matchplay Darts. Onze landgenoot ging met 10-7 onderuit tegen Dave Chisnall, die nu Gerwyn Price treft in de tweede ronde. Daarin neemt Dimitri Van den Bergh het dinsdag ook op tegen Rowby-John Rodriguez.

3 reacties

 • Eveline Van den Hout

  2 maanden geleden
  Veel wind weinig oogst.
 • Laure D'hoe

  3 maanden geleden
  Bij huybrechts is het altijd veel show
 • Ayse Ozyasar

  3 maanden geleden
  Zoals gewoonlijk
 1. Schaaktalent dat beschuldigd wordt van bedrog “via anale kralen” wordt bij bodyscan extra grondig gecontroleerd
  Play

  Schaakta­lent dat beschul­digd wordt van bedrog “via anale kralen” wordt bij bodyscan extra grondig gecontro­leerd

  Speelt Hans Niemann (19) nu echt vals op het allerhoogste schaakniveau? En gebruikt de Amerikaan daarvoor ‘anale kraaltjes’, die door een handlanger op veilige afstand bediend worden? Het scenario lijkt te gek voor woorden, maar organisatoren van schaakwedstrijden blijken er wel degelijk rekening mee te houden. De bodyscan die Niemann gisteren onderging voor de start van het Amerikaanse kampioenschap duurde bijvoorbeeld iets langer dan bij zijn tegenstrevers. En opvallend: de tiener diende zich daarbij ook om te draaien, tot groot jolijt van de commentatoren.
 2. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.