BELGA_HANDOUT
Volledig scherm
© BELGA_HANDOUT

Huybrechts en Van den Bergh maken indruk en trakteren zichzelf op Belgische kwartfinale in World Series of Darts

DartsDimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts zitten bij de laatste acht in de World Series of Darts. ‘Dancing Dimi’ legde José de Sousa over de knie (6-3), Kim Huybrechts stuntte tegen Peter Wright (6-1). De twee Belgen nemen het morgen tegen elkaar op in de kwartfinale.

13 reacties

 • Erwin De Gheldere

  1 jaar geleden
  is deze namiddag te volgen op videoland, je kan een proef abonnement nemen van 14 dagen
 • Johnny Wallart

  1 jaar geleden
  Live uitgezonden op RTL7
 • dodier nolens

  1 jaar geleden
  Binnenkort mogen ze zich verwachten aan een ontvangst bij Koning Filip
 • winnne mojo

  1 jaar geleden
  Paul, schaken is ook topsport. Darts is eveneens een mentaal spelletje als je op niveau presteert! De meeste die er mee lachen zitten meteen in de knoei met de puntentelling... elke sport heeft zijn charmes en aanhangers.
 • John Van de Vyver

  1 jaar geleden
  Topklasse uitpakken tegen absolute toppers
 1. “Dat hij niet altijd geliefd is, daar lacht Van Gerwen eens mee. Zeker wanneer hij naar zijn bankrekening kijkt...”: Erik Clarys over het Nederlandse fenomeen
  PREMIUM
  18

  “Dat hij niet altijd geliefd is, daar lacht Van Gerwen eens mee. Zeker wanneer hij naar zijn bankreke­ning kijkt...”: Erik Clarys over het Nederland­se fenomeen

  Wie stopt Michael van Gerwen? Gisteren lukte ‘Mighty Mike' een hattrick in de Premier League. Negen zeges op rij op dat niveau: nog nooit vertoond. Van Gerwen zit al aan 62 zogeheten tv-titels, waaronder 46 majors. In totaal goed voor 172 toernooizeges. En de man is nog maar 33. VTM-dartsanalist Erik Clarys (54) zag Van Gerwen letterlijk en figuurlijk groot worden. “De mentale sterkte van Van Gerwen, die is ongezien.”
 2. Topatleet schrijft positieve epotest toe aan coronavaccinatie, maar valt al snel door de mand

  Topatleet schrijft positieve epotest toe aan coronavac­ci­na­tie, maar valt al snel door de mand

  Zane Robertson (33), een topatleet uit Nieuw-Zeeland met records op de halve marathon en marathon, is zwaar door de mand gevallen toen hij een positieve epotest weet aan een coronavaccinatie in Kenia. De leugen van Robertson, nog aanwezig op de Spelen van Tokio, werd al snel ontmaskerd. Het sporttribunaal schorste hem voor acht jaar, meteen het einde van zijn carrière. Nu het hele verhaal naar buiten komt, kan Robertson met zijn staart tussen de benen niet anders dan toegeven dat hij zich bewust had vergrepen aan verboden middelen.