Volledig scherm
PREMIUM

Hoever reiken de ambities van Dimitri Van den Bergh op het WK darts? “Als kersverse papa met de wereldtitel naar huis zou fantastisch zijn”

WK DartsMet ambitie, maar toch ook met pijn in het hart. Zo bereidt Dimitri Van den Bergh (27) momenteel in Londen het WK darts voor. Vol vertrouwen in zichzelf, vol heimwee naar huis, waar zijn “twee vrouwtjes” wachten. Vriendin Evi (26) en kersvers dochtertje Oonah duimen alvast op de goede afloop.

15 reacties

 • Marc Gijsels

  5 maanden geleden
  Die reacties hier…..hij won al de Grand Slam of Darts en dat is het belangrijkste tornooi na het WK en stond dit jaar opnieuw in de finale. Waar halen mensen zo’n uitspraken eigenlijk.
 • Pol Fieremans

  5 maanden geleden
  Aan de reacties hier zijn het allemaal betere spelers dan onze nr 1. Veel succes tegen Hempel, zal nodig zijn maar niet onmogelijk.
 • Rudi Pieters

  5 maanden geleden
  Komaan dimi ik supporter alvast
 • eric debanne

  5 maanden geleden
  Ik wens het hem wel maar vrees dat hij er vroeg uitvliegt helaas ...🙄 Net als de twee andere Belgen ... Toch succes gewenst voor alle drie Belgen ✌️
 • James Williams

  5 maanden geleden
  Hij zal rap terug thuis zijn. Niet goed genoeg voor de wereld top.
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.