rv
Volledig scherm
PREMIUM
© rv

Hoe tragische val van een ladder de carrière van dartscommentator Erik Clarys fnuikte: “Mijn rechterarm kan ik nog amper plooien”

DartsOoit de beste darter van ons land, nu cocommentator bij VTM 4. Erik Clarys (52) staat sinds lang weer in de picture. Een open gesprek met ‘The Sheriff’ over zijn dartscarrière, het verschil in prijzengeld en zijn noodlottige val.

29 reacties

 • eric de baene

  3 maanden geleden
  Super commentaar van een sympathiek persoon die ooit een goeie speler was ! Een voorbeeld zeker weten !
 • Maria Albrecht

  3 maanden geleden
  We kennen eric al heel lang, nog altijd even simpatiek, nog in Ieper waar een wedstrijd was met 1500 darters,van overal, ook de Engelse, ook de oprichting van DARTS WESTLAND, was een enorm succes, Dimi heeft het ook heel goed gedaan, alles gevolgd, een geluk van VTM 4, waarvoor proficiat, de darts heeft hiermee een enorme boost gekregen. Groetjes Persyn Henri
 • Rita Nuytten

  3 maanden geleden
  Een verademing als commentator op tv met (eindelijk Erik Clarys)alles is al gezegd behalve zijn uitgooi met 2 dubbels waar de tegenstander zich aan ergerde, ik kon daar van genieten, je te mogen ontmoeten, en nog advies van jou Erik Clarys gekregen om te trainen op de dubbels op een toernooi in Antwerpen 2002, ik gewoon een liefhebber, kortom geweldig dat je verslag uitbrengt op tv en hopelijk voor een goed salaris dat verdien je voor al je kennis. Een geweldig sport(mens) T.P. 71 jaar.
 • Mieke Pardon

  3 maanden geleden
  Leuk om Erik commentaar te horen geven, echt professioneel en toch voor de leek (ik) zeer goed verstaanbaar. Hier kunnen vele voetbalcommentatoren een voorbeeld aan nemen. Ook zijn discrete houding siert hem. VTM moet deze man houden en hopelijk worden dartwedstrijden een constante op VTM 4, het zal nog meer kijkers aantrekken en de dartsport nog populairer maken. Zelfs mijn (Duits) vrouwtje heeft het virus (sic.) te pakken. Trouwens, bestaan er wedstrijden (op tv) voor vrouwen op dat niveau ?
 • Karl Huysmans

  3 maanden geleden
  Super commentator en eerlijke nuchtere mens.
 1. De hoogtepunten uit Moeskroen - Antwerp
  Play

  De hoogtepun­ten uit Moeskroen - Antwerp

 2. Van de Anderlecht-zege tot de domper voor Waasland-Beveren: de hoogtepunten van speeldag 33 in de Jupiler Pro League
  Play
  Jupiler Pro League
  1

  Van de Anderlecht-ze­ge tot de domper voor Waas­land-Beveren: de hoogtepun­ten van speeldag 33 in de Jupiler Pro League

  12 april