Volledig scherm
© Photo News

“Hoe kan je president, die aanzet tot geweld, nog goedpraten?”: Sportvrouw van het Jaar Emma Meesseman ontzet over toestanden in ‘haar’ Washington

Meer sport‘Arresteer Trump. Slaapwel.’ Met die tweet sloot basketbalspeelster Emma Meesseman (27) gisteren een avond vol ongeloof af over het geweld in Washington, de stad die ze haar tweede thuis noemt. Vandaag vraagt de Sportvrouw van het Jaar zich af hoe Donald Trump nog te verdedigen valt. “Ik zie niet in hoe je nog een president, die aanzet tot geweld, nu nog kan goedpraten.”

7 reacties

 • bilal bruggen

  1 week geleden
  Groot gelijk ! Mijn respect. Iedereen mag een mening hebben over politiek en maatschappij. Ook een sporter is in de eerste plaats mens en burger.
 • Philomon Onsten

  1 week geleden
  Los van het feit of ze gelijk heeft of niet. Een sportman of vrouw moet zich enkel bezig houden met hun sport, voor de rest zijn er genoeg personen die zich overal mee willen bemoeien.
 • Rudo Van Leuven

  1 week geleden
  Mijn respect!
 • willems michel

  1 week geleden
  Emma, hou u ver weg van politiek, je wint er alleen maar vijanden mee.
 • Vladimir De Leeuw

  1 week geleden
  Euh, waar hoor je de president aanzetten tot geweld? Dat heb ik nergens gehoord. Hij zegt van te betogen, dat is al. En al de rest denk je er zelf bij.
 1. Motorcrosslegende Joël Robert op 77-jarige leeftijd overleden
  Play
  Meer sport

  Motorcros­sle­gen­de Joël Robert op 77-jarige leeftijd overleden

  Motorcrosslegende Joël Robert is gisteren op 77-jarige leeftijd overleden. Op zijn palmares: tussen 1964 en 1972 zes wereldtitels in de categorie 250cc, vijftig GP-overwinningen, de nationale Trofee voor Sportverdienste in 1964 en de Motorcross der Naties in 1969, met Roger De Coster, Sylvain Geboers en Jef Teeuwissen als teamgenoten. Na zijn carrière werd hij ploegleider van het Belgisch team in de Motorcross der Naties.
 1. Kompany laat hoofd niet hangen na 0 op 6: "Ik haal vertrouwen uit de vele kansen die we creëren"
  Play
  Anderlecht

  Kompany laat hoofd niet hangen na 0 op 6: "Ik haal vertrouwen uit de vele kansen die we creëren"

 2. Vercauteren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"
  Play
  Antwerp

  Vercaute­ren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"