Photo News
Volledig scherm
© Photo News

HIGHLIGHTS MASTERS DARTS. Alle hoogtepunten van de kwartfinales tot de finale

Masters DartsWe kregen een zondag vol darts, met uiteindelijk Jonny Clayton als verrassende winnaar van de Masters. Hij haalde het van King in de finale. Alle hoogtepunten van de kwartfinales, halve finales en de finale kunt u hieronder bekijken.

3 reacties

 • Actie reageertje Reactie

  2 jaar geleden
  Veel oefenen Andre!! Dimitri en Kim behoren nog niet tot de echte top!!!
 • luc holvoet

  2 jaar geleden
  Geweldig initiatief van vtm om darts te tonen op tv. Meer van dat aub.
 • André Schip

  2 jaar geleden
  Kan niet mee doen met de darts vraag van Dimi ,hoe komt dat.
 1. Spa-Francorchamps opgeschrikt door bikkelharde crash in de Formule 3, rijders stappen als bij wonder ongedeerd uit bolide
  Play
  Autosport

  Spa-Francor­champs opge­schrikt door bikkelhar­de crash in de Formule 3, rijders stappen als bij wonder ongedeerd uit bolide

  Bang moment tijdens de Formule 3-race op het circuit van Spa-Francorchamps. In de zesde ronde crashten Zane Maloney (Trident) en Oliver Goethe (Campos Racing) zwaar. De twee tikten elkaar aan in een bocht, belandden in de bandenmuur en Maloney hing zelfs even ondersteboven. De race werd een tijdje stopgezet, maar de organisatie kon gelukkig wel snel melden dat de 18-jarige Barbadiaan en de 17-jarige Deen - als bij wonder - ongedeerd uit hun bolide konden stappen. De 17-jarige Brit Oliver Bearman snelde uiteindelijk naar de winst. De Formule 3 geldt als opstapklasse voor jonge rijders richting de F2 en de F1.
 2. Legendarisch succescoach Bob Kersee en de man van Jackie Joyner-Kersee: “Thiam kan het wereldrecord van mijn vrouw breken. Ongetwijfeld”
  PREMIUM
  ATLETIEK

  Legenda­risch succes­coach Bob Kersee en de man van Jackie Joyner-Ker­see: “Thiam kan het wereldre­cord van mijn vrouw breken. Ongetwij­feld”

  Op zijn palmares staan meer dan dertig olympische medailles. De tel is hij zelf al lang kwijt. Bob Kersee (68) is een instituut in de atletiek, de succestrainer bij uitstek, onder meer van zijn vrouw Jackie Joyner-Kersee. “Voor mij is de volgende medaille het belangrijkst. Alleen zo kan je winnen. Je moet vergeten dat je net kampioen was.”