Photo News
Volledig scherm
© Photo News

HIGHLIGHTS MASTERS DARTS. Alle hoogtepunten van de kwartfinales tot de finale

Masters DartsWe kregen een zondag vol darts, met uiteindelijk Jonny Clayton als verrassende winnaar van de Masters. Hij haalde het van King in de finale. Alle hoogtepunten van de kwartfinales, halve finales en de finale kunt u hieronder bekijken.

3 reacties

 • Gerard Akkermans

  8 maanden geleden
  Veel oefenen Andre!! Dimitri en Kim behoren nog niet tot de echte top!!!
 • Luc Holvoet

  8 maanden geleden
  Geweldig initiatief van vtm om darts te tonen op tv. Meer van dat aub.
 • André Schip

  8 maanden geleden
  Kan niet mee doen met de darts vraag van Dimi ,hoe komt dat.
 1. WK hockey indoor strijkt in februari neer in Luik: 5 dagen, 24 ploegen en 80 matchen
  Meer Sport

  WK hockey indoor strijkt in februari neer in Luik: 5 dagen, 24 ploegen en 80 matchen

  Met een jaar uitstel door de pandemie strijden van 2 tot en met 6 februari 2022 24 teams – twaalf mannen- en twaalf vrouwenploegen – in de Luikse Country Hall om de wereldtitel indoorhockey. In aanwezigheid van Thierry Weil, CEO van de Internationale Hockey Federatie, werd het evenement vrijdag officieel voorgesteld. “Indoorhockey is intens en attractief. Het wordt voor de fans een geweldige ervaring om een WK in eigen land te beleven”, aldus Patrick Keusters, voorzitter van de Belgische Hockey Bond. “Het is trouwens de eerste keer dat een WK indoor hockey in ons land wordt georganiseerd.”
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.