Golovkin en Álvarez vieren allebei.
Volledig scherm
Golovkin en Álvarez vieren allebei. © AP

Het beeld uit veelbesproken kamp dat kwaad bloed zet in de bokssport (zelfs Conor McGregor laat zich horen)

Saul 'Canelo' Alvarez daagde Gennady Golovkin vannacht uit voor een kamp om de wereldtitels bij de middengewichten bij de IBF, WBC en WBA. Net als Floyd Mayweather en Conor McGregor kruisten ze de degens in de T-Mobile Arena in Las Vegas, maar anders dan bij 'The Money Fight', kwam er dit keer geen winnaar uit de bus. En daar waren heel wat fans en prominenten uit de bokswereld het niet mee eens.

  1. En of Mayweather populair is! De tronie van de levende bokslegende prijkt op tal van lichaamsdelen (en daar pakt de Amerikaan graag mee uit)

    En of Mayweather populair is! De tronie van de levende bokslegen­de prijkt op tal van lichaamsde­len (en daar pakt de Amerikaan graag mee uit)

    Floyd Mayweather is geliefd. Zeer geliefd. De 40-jarige Amerikaan - op pensioen sinds zijn overwinning in The Fight of The Century tegen Conor McGregor - deelde op Instagram een heleboel foto's van lichaamsdelen waarop de bokslegende in volle glorie pronkt. Met een Mexicaanse sombrero, het opschrift "50-0" of omgeven door dollarbiljetten: Money is op verschillende manieren in inkt voor het leven vastgelegd. De Amerikaan is er alvast apetrots op: "Ik hou enorm veel van mijn fans, deze tatoeëerder is ongelofelijk", schreef hij bij elke foto.