“‘He’s a cheat’. Als hij zo wil winnen, goed voor hem”: kemphanen Huybrechts en Price krijgen het aan de stok, landgenoot verwijdert tweets na kritiek

WK DartsWas dat een potje darts, zeg. Kim Huybrechts (36) dwong wereldkampioen Gerwyn Price (36) tot het uiterste, maar onze landgenoot kraakte in de beslissende leg. Na het duel was er veel te doen rond een akkefietje tussen de twee op het podium. “Hij schreeuwt gewoon constant”, was Huybrechts scherp. Ook daags nadien bleef het incident op Twitter nog nazinderen.

14 reacties

 • Paulus de Mos

  5 maanden geleden
  Ik ben geen kenner maar als het onreglementair zou zijn wat er gebeurde mag ik toch aannemen dat de arbitrage wel in zou grijpen? Misschien zouden darters wel van twitter en zo weg moeten blijven en elkaar na een match gewoon een hand geven Hun meningsverschilletjes kunnen ze dan onder elkaar in de kleedkamers oplossen
 • Beelen Danny

  5 maanden geleden
  Ik lapte Price dat gewoon continue terug met nog een schepje bovenop
 • Rachid Hilou

  5 maanden geleden
  Price verdient een uitsluiting. Hoe hij tegen de tegenstanders plakt en uitdaagt verdient een uitsluiting voor provocatie en belemmering van de concentratie. Is niet de eerste keer..
 • Karen Gevers

  5 maanden geleden
  Het was een dubbeltje op zijn kant, maar Kim heeft zelf de kansen laten liggen. Ze verdienden het allebei om te winnen. Topmatch gezien, terwijl ik eigenlijk nooit darts kijk
 • Eric Leysen

  5 maanden geleden
  Beste wedstrijd tot nu toe op het tornooi. Knap gespeeld van Kim, het had net zo goed een overwinning kunnen zijn.
 1. Marten Van Riel jaar na ‘chocoladen medaille’ over zijn spreidstand: “Ik mag niet te veel van Hawaï dromen, anders doe ik in Parijs niet mee”
  Triatlon
  1

  Marten Van Riel jaar na ‘chocoladen medaille’ over zijn spreid­stand: “Ik mag niet te veel van Hawaï dromen, anders doe ik in Parijs niet mee”

  Zwemmen, fietsen, lopen en weer doorgaan. De vierde plaats op de Olympische Spelen van Tokio is verteerd met een straf wereldrecord. Vicewereldkampioen Marten Van Riel (29) aan de vooravond van een nieuw WTS-triatlonseizoen over Parijs 2024 en zijn Hawaii-droom. “Het is voor mij heel gevaarlijk om nu te veel over de langere afstanden te dromen.”