“‘He’s a cheat’. Als hij zo wil winnen, goed voor hem”: kemphanen Huybrechts en Price krijgen het aan de stok, landgenoot verwijdert tweets na kritiek

WK DartsWas dat een potje darts, zeg. Kim Huybrechts (36) dwong wereldkampioen Gerwyn Price (36) tot het uiterste, maar onze landgenoot kraakte in de beslissende leg. Na het duel was er veel te doen rond een akkefietje tussen de twee op het podium. “Hij schreeuwt gewoon constant”, was Huybrechts scherp. Ook daags nadien bleef het incident op Twitter nog nazinderen.

14 reacties

 • Paulus de Mos

  5 maanden geleden
  Ik ben geen kenner maar als het onreglementair zou zijn wat er gebeurde mag ik toch aannemen dat de arbitrage wel in zou grijpen? Misschien zouden darters wel van twitter en zo weg moeten blijven en elkaar na een match gewoon een hand geven Hun meningsverschilletjes kunnen ze dan onder elkaar in de kleedkamers oplossen
 • Beelen Danny

  5 maanden geleden
  Ik lapte Price dat gewoon continue terug met nog een schepje bovenop
 • Rachid Hilou

  5 maanden geleden
  Price verdient een uitsluiting. Hoe hij tegen de tegenstanders plakt en uitdaagt verdient een uitsluiting voor provocatie en belemmering van de concentratie. Is niet de eerste keer..
 • Karen Gevers

  5 maanden geleden
  Het was een dubbeltje op zijn kant, maar Kim heeft zelf de kansen laten liggen. Ze verdienden het allebei om te winnen. Topmatch gezien, terwijl ik eigenlijk nooit darts kijk
 • Eric Leysen

  5 maanden geleden
  Beste wedstrijd tot nu toe op het tornooi. Knap gespeeld van Kim, het had net zo goed een overwinning kunnen zijn.
 1. Superduo Curry-Thompson helpt Golden State aan plek in conferencefinale, Giannis en kampioen Milwaukee moeten klus klaren in “game 7"
  NBA

  Superduo Cur­ry-Thomp­son helpt Golden State aan plek in conference­fi­na­le, Giannis en kampioen Milwaukee moeten klus klaren in “game 7"

  De Golden State Warriors hebben zich vrijdagavond verzekerd van een plaats in de finale van de Western Conference. Ze versloegen de Memphis Grizzlies met 110-96 en kwamen zo op een beslissende 4-2 voorsprong. De Milwaukee Bucks, die hun titel verdedigen in de NBA, verloren thuis van de Boston Celtics en zullen de klus in de zevende en laatste onderlinge ontmoeting moeten klaren.