Héérlijke beelden: uitzinnige menigte in ‘Ally Pally’ brult klassieker van Oasis zo hard mee dat je er kippenvel van krijgt

WK dartsKippenvelmoment, gisterenmiddag op het WK darts. Daar maakte thuisspeler Joe Cullen zijn intrede in een afgeladen vol Alexandra Palace op de tonen van ‘Don’t Look Back in Anger’, van de bekende rockband Oasis. 

11 reacties

 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Succes voor Kim hoe moeilijk het ook wordt ...! Toch een mooie sport 👍
 • rudy casteleyn

  1 jaar geleden
  Kippevel moment super
 • max peeters

  1 jaar geleden
  Zo moet het! Dit is het prachtige aan de darts sport!
 • Kris Breugelmans

  1 jaar geleden
  Daarom volg ik al meer dan 40 jaar darts, fantastische sport!!!
 • Rik Moens

  1 jaar geleden
  Prachtig Kippenvelmoment. Wat kan sport toch mooi zijn. Snap je voetbal?
 1. Sterk Roeselare gunt Menen geen set
  LOTTO VOLLEY LEAGUE

  Sterk Roeselare gunt Menen geen set

  Niet al teveel problemen voor Roeselare -dat nog op een Europese roze wolk zat- op bezoek bij de buren van Menen. Kukartsev liet zich weer op alle vlak opmerken, Menen had receptioneel alle moeite van de wereld om overeind te blijven. In de tweede set boden de troepen van Depestele iets meer weerwerk dankzij de opslagen en de aanvallen van Capet. Wanneer Kukartsev twee keer niet tot scoren kwam, dwong Menen zowaar uit het niets een setbal af. De thuisspelers begonn en nadien met de daver op het lijf te spelen en verprutsten de kansen vakkundig. De schrik die Roeselare opdeed transformeerde zich in gezonde agressie op het parket. Kukartsev rolde met een sterke opslagreeks de rode loper uit voor zijn ploeg.
  Menen