Volledig scherm
© Photo News

Hanne Maudens verbetert Belgisch record indoor verspringen van Nafi Thiam - Bolingo breekt 35 jaar oud record

1 reactie

 • Yannick Ceulemans

  2 jaar geleden
  Mist nog een paar hoogtepunten. Spijtig dat er geen vermelding was van de ambiance dat gebracht werd door Aaron Bottermans op de 800m.
 1. De eerste beelden van Dimitri Van den Bergh na zijn operatie: “Ik hoop echt dat je niet gaat afzien met mij”
  Play
  Darts
  1

  De eerste beelden van Dimitri Van den Bergh na zijn operatie: “Ik hoop echt dat je niet gaat afzien met mij”

  Dimitri Van den Bergh, die morgen in actie schiet op de UK Open, onderging op 9 februari een zware knieoperatie. De bekendste darter van ons land kreeg een nieuwe voorste kruisband. VTM2 zendt vanavond een special uit over ‘Dancing Dimi’, waar zijn revalidatie centraal staat. Ook zijn entourage komt voor een keer in beeld. Hierboven kan u al de eerste beelden na zijn operatie bekijken. “Ik ben blij dat ik u zie, schatje.”
 2. Ward Lemmelijn pakt wereldtitel indoorroeien in een nieuw Belgisch record
  Meer sport

  Ward Lemmelijn pakt wereldti­tel indoorroei­en in een nieuw Belgisch record

  Ward Lemmelijn heeft zaterdag zijn eerste wereldtitel indoorroeien behaald. De 23-jarige Lemmelijn, regerend Europees kampioen en drievoudig wereldkampioen bij de beloften, haalde in 5:42.2, een nieuw Belgisch record. Zijn vorig Belgisch record was 5:47.6. De wereldtitelstrijd indoorroeien ging dit jaar virtueel door. Oorspronkelijk was het Chinese Shanghai de gastheer, maar de coronapandemie gooide roet in het eten. Elke deelnemer roeide nu van thuis uit, op zijn eigen ergometer.
 1. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart
 2. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"