Beste speelsters en beste speler Silke van Avermaet en Stijn D'Hulst.
Volledig scherm
Beste speelsters en beste speler Silke van Avermaet en Stijn D'Hulst. © RV

Glansprestaties met Roeselare beloond: Stijn D’Hulst is Volleyballer van het Jaar

VolleybalRoeselare is de grote triomfator van de Volleyproms, met een trofee voor Stijn D’Hulst (Beste Speler) en Mathijs Desmet (Rookie). Máár het had meer kunnen en moeten zijn, want coach Steven Vanmedegael zag zijn werk (titel én beker én stunts in de Champions League) niet beloond. En da’s vreemd.

0 reacties

 1. Tien titels op rij, maar bestuurslid Johan Vande Lanotte blijft nuchter bij dominantie Oostende: “Intens genieten staat niet in mijn woordenboek”
  PREMIUM
  Basket
  4

  Tien titels op rij, maar bestuurs­lid Johan Vande Lanotte blijft nuchter bij dominantie Oostende: “Intens genieten staat niet in mijn woorden­boek”

  Daar is titel nummer tien in tien jaar tijd voor basketbalclub Oostende, voor coach Dario Gjergja maar ook voor bestuurder Johan Vande Lanotte (65). De ex-minister is best trots op het imperium dat hij met BCO opbouwde, maar nog meer op het aantal jeugdspelers dat z’n club opleidde, een prominente pijler in hun beleid.
 2. Technisch directeur Adam Commens voor halve finale Red Lions tegen Nederland: “Geweldige kans om bij te leren richting Tokio”
  Hockey

  Technisch directeur Adam Commens voor halve finale Red Lions tegen Nederland: “Geweldige kans om bij te leren richting Tokio”

  Benieuwd hoe onze Red Lions – met steeds Tokio in het achterhoofd – vanavond op het EK de kraker in de halve finale tegen Nederland aanpakken. Technisch directeur Adam Commens beseft dat het een delicate evenwichtsoefening wordt. “Die match wordt een challenge. Als we tegen ons beste niveau aanleunen, kunnen we voor de derde keer op rij de EK-finale halen.”