Gezicht van boksster bijna onherkenbaar nadat ze 237 klappen moet incasseren: “Het was een oorlog”

Meer sportEen schrikwekkend beeld. De Spaanse boksster Miriam Gutierrez (38) deelde op haar Instagram-pagina een foto die genomen werd na haar kamp tegen de Puerto Ricaanse wereldkampioene Amanda Serrano (33). Gutierrez’ gezicht is op het beeld bijna onherkenbaar nadat ze liefst 237 klappen moest incasseren.

12 reacties

 • Jacques Hillaert

  5 maanden geleden
  Later, 50 procent meer kans op Parkinson, Alzheimer en andere hersenletsels, no good
 • eric debanne

  5 maanden geleden
  Dit is toch heen sport vind ik ...🙄...? En zeker niet voor vrouwen ...! Hoe kunt ge zoiets leuk vinden ? Nog niet genoeg geweld zo in de maatschappij ...?
 • James Williams

  5 maanden geleden
  Knapper is ze er niet op geworden maar veel lelijker eigenlijk ook niet…
 • Evert vermander

  5 maanden geleden
  Meer dan 200 kloppen op het hoofd. De neurologische schade op lange termijn moet toch zeer groot zijn.. Wanneer wordt deze sport verboden?? Die mensen moeten tegen zichzelf beschermd worden.
 • Petrus Van Houtven

  5 maanden geleden
  En dat noemen ze sport. Dat is zelfs een Olympische discipline. Terwijl stijldansen zelfs geen sport wordt genoemd maar ja het pas sport als er geweld aan te pas komt kijk maar het voetbal
 1. Superduo Curry-Thompson helpt Golden State aan plek in conferencefinale, Giannis en kampioen Milwaukee moeten klus klaren in “game 7"
  NBA

  Superduo Cur­ry-Thomp­son helpt Golden State aan plek in conference­fi­na­le, Giannis en kampioen Milwaukee moeten klus klaren in “game 7"

  De Golden State Warriors hebben zich vrijdagavond verzekerd van een plaats in de finale van de Western Conference. Ze versloegen de Memphis Grizzlies met 110-96 en kwamen zo op een beslissende 4-2 voorsprong. De Milwaukee Bucks, die hun titel verdedigen in de NBA, verloren thuis van de Boston Celtics en zullen de klus in de zevende en laatste onderlinge ontmoeting moeten klaren.