Francis Ngannou (rechts) in actie tegen Ciryl Gane.
Volledig scherm
Francis Ngannou (rechts) in actie tegen Ciryl Gane. © USA TODAY Sports

‘Gevaarlijkste man ter wereld’ Ngannou verlengt wereldtitel UFC, ondanks scheur in kruisband: “Wou het gevecht eerst afblazen”

Meer sportFrancis Ngannou heeft zijn wereldtitel bij de zwaargewichten bij de UFC overtuigend verlengd. Bij UFC 270 in Anaheim (Californië) was de 35-jarige Franse Kameroener op basis van een unanieme beslissing van de jury te sterk voor zijn Franse vriend Ciryl Gane. Ze trainden ooit samen bij de MMA Factory Gym in Parijs. 

5 reacties

 • Rik Cappelle

  4 maanden geleden
  Dat was voor mij een enorme verrassing. Nooit gedacht dat hij Gane kon verslaan. Maar oververdiend gewonnen. En idd Stefan dat is de reden van de weigering van Dana White.
 • Sam Bedfort

  4 maanden geleden
  Logisch dat Francis wilt gaan boksen en veel geld wilt verdienen. Hij is al oud en is een laatkomer in de sport.
 • Frederik Lootens

  4 maanden geleden
  Ik voldoende Dana White volledig. Hij is de grote baas en niemand anders. Trouwens 35 jaar,is een leeftijd zonder toekomst in de gevechtsport .
 • Martin Scheepers

  4 maanden geleden
  Zou ik geen ruzie mee willen hebben
 • Stefan Mertens

  4 maanden geleden
  Het probleem is niet het geld, maar dat hij geen exclusiviteitscontract met de UFC wil tekenen en ook wil boksen, zonder incentives aan de UFC te geven. Iets waar Dana White decennia "nee" tegen heeft gezegd.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.