Gerard Piqué.
Volledig scherm
PREMIUM
Gerard Piqué. © AFP

Gerard Piqué de pineut in Davis Cupfiasco: hoe Barça-ster als businessman de wereld wil veroveren

Davis CupGerard Piqué staat in het oog van de storm. Eens niet voor een controversiële uitspraak bij FC Barcelona, maar in zijn rol als businessman bij het fiasco van de hervormde Davis Cup. De kritiek raakt Piqué, maar verandert zijn ambitie niet. Hij wil ook als zakenman de wereld veroveren, met Mark Zuckerberg van Facebook als stichtend voorbeeld.

3 reacties

 • André Van der Poorten

  1 jaar geleden
  Zo zullen zijn zuurverdiende (?) centjes wel ne gang gaan !
 • Etienne De Bondt

  1 jaar geleden
  Wat is dat toch met die gepensioneerde sporters? Denken die nu echt dat ze alles kunnen veranderen, denken die nu echt dat ze weten hoe het er in andere sporten aan toe gaat? Wij zitten hier ook met zo ene, gepensioneerde basketter die de wielerwereld eens gaat veranderen. Profiteer van jullie geld en laat eventuele veranderingen over aan zij die er verstand van hebben.
 • Gino Denil

  1 jaar geleden
  Gasten als Mark Zuckerberg en Bill Gates hebben gewoon geluk gehad. De omstandigheden gewoon altijd mee gehad. Met meer toeval en geluk dan iemand die de Euro millions wint. Ze hebben de wereld niet veroverd met een geweldig plan en geniale inzichten. Die is hen in de schoot gevallen. In onze wereldeconomie zullen er altijd een paar zijn die toevallig op die plaats staan waar alles samen valt. Maar dat konden net zo goed anderen zijn.
 1. Mis niets van de Giro met HLN!
  Play

  Mis niets van de Giro met HLN!

 2. Bekijk hier hoe Van der Hoorn in drie stappen naar knappe ritzege reed
  Play
  Giro
  1

  Bekijk hier hoe Van der Hoorn in drie stappen naar knappe ritzege reed

  10 mei