Geen play-offs: Van den Bergh stuit in allesbeslissend duel op secure Clayton in Premier League darts

DartsDimitri Van den Bergh heeft zich niet kunnen plaatsen voor de play-offs van de Premier League darts. In een rechtstreeks duel om het resterende ticket verloor onze 26-jarige landgenoot van Jonny Clayton (6-8), die simpelweg op geen foutje te betrappen was. Dancing Dimi eindigt het toernooi als vijfde, goed voor een cheque van 70.000 pond (81.000 euro).

19 reacties

 • Marc Vinck

  2 jaar geleden
  Op deze leeftijd al zover staan, knap. Door het gemis aan ervaring kwam hij op sommige momenten net tekort. Kleinste kans moet benut worden in deze sterke competitie. Er komen zeker nog deelnames aan Premier League.
 • Steve De Doncker

  2 jaar geleden
  Zeer goed gespeeld Dimi. Beetje teveel stress waarschijnlijk. Het enige voordeel is dat we ook van de negatieve houding en commentaar verlost zijn van Huybrechts. Het lag er net iets te dik op dat het niet gegund was... het verschil met Clarys is dag en nacht...
 • Eric Leysen

  2 jaar geleden
  Degenen die hier kritiek hebben zijn waarschijnlijk dezelfden die ook Hooverphonic bekritiseerden. Knappe prestatie Dimi, maar Clayton won verdiend. Hopelijk zien we je snel in een finale van een belangrijk tornooi want het is steeds opnieuw spanning troef als je een wedstrijd speelt.
 • nick verheyen

  2 jaar geleden
  Ai en hij ging 10miljoen € binnenhalen??
 • Jeroen Custers

  2 jaar geleden
  Wat een typisch Belgische reacties weer. Hij is 5de op een toernooi met de besten van de besten en de reacties zeggen weer: hij zou beter stoppen want te wisselvallig of hij kan beter gaan dansen want dat kan hij wel. IPV een beetje trots te zijn op een landgenoot die bij de beste 5 ter wereld hoort moeten de Belgen er weer alles aan doen om zichzelf onderuit te halen.
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 3. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  8

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.