Geen play-offs: Van den Bergh stuit in allesbeslissend duel op secure Clayton in Premier League darts

DartsDimitri Van den Bergh heeft zich niet kunnen plaatsen voor de play-offs van de Premier League darts. In een rechtstreeks duel om het resterende ticket verloor onze 26-jarige landgenoot van Jonny Clayton (6-8), die simpelweg op geen foutje te betrappen was. Dancing Dimi eindigt het toernooi als vijfde, goed voor een cheque van 70.000 pond (81.000 euro).

19 reacties

 • Marc Vinck

  5 maanden geleden
  Op deze leeftijd al zover staan, knap. Door het gemis aan ervaring kwam hij op sommige momenten net tekort. Kleinste kans moet benut worden in deze sterke competitie. Er komen zeker nog deelnames aan Premier League.
 • Steve De Doncker

  5 maanden geleden
  Zeer goed gespeeld Dimi. Beetje teveel stress waarschijnlijk. Het enige voordeel is dat we ook van de negatieve houding en commentaar verlost zijn van Huybrechts. Het lag er net iets te dik op dat het niet gegund was... het verschil met Clarys is dag en nacht...
 • Eric Leysen

  5 maanden geleden
  Degenen die hier kritiek hebben zijn waarschijnlijk dezelfden die ook Hooverphonic bekritiseerden. Knappe prestatie Dimi, maar Clayton won verdiend. Hopelijk zien we je snel in een finale van een belangrijk tornooi want het is steeds opnieuw spanning troef als je een wedstrijd speelt.
 • nick verheyen

  5 maanden geleden
  Ai en hij ging 10miljoen € binnenhalen??
 • Jeroen Custers

  5 maanden geleden
  Wat een typisch Belgische reacties weer. Hij is 5de op een toernooi met de besten van de besten en de reacties zeggen weer: hij zou beter stoppen want te wisselvallig of hij kan beter gaan dansen want dat kan hij wel. IPV een beetje trots te zijn op een landgenoot die bij de beste 5 ter wereld hoort moeten de Belgen er weer alles aan doen om zichzelf onderuit te halen.
 1. “Tuerlinckx naar Leuven?
Dat zal nooit lukken...”

  “Tuerlinckx naar Leuven? Dat zal nooit lukken...”

  Vanavond start de nieuwe volleybalcompetitie met het vooruitgeschoven duel Gent - Menen. In het weekend volgen de anderen. De ongenaakbare top twee Maaseik (15 titels) en Roeselare (11) bewaken nu al 27 jaar hun dominantie. Maar... de nivellering bij de ‘uitdagers’ oogde nooit zo dreigend. Aalst komt weer sterk opzetten, Menen drukt door, Achel rukt op, maar dé spraakmakendste ‘move’ deed VH Leuven met de transfer van Hendrik Tuerlinckx (33), jaren het boegbeeld van meervoudig kampioen Roeselare.