Reanne Evans weigert de begroeting van Mark Allen.
Volledig scherm
Reanne Evans weigert de begroeting van Mark Allen. © ITV 4

Geen hand, geen felicitaties: exen die op voet van oorlog leven spelen “verschrikkelijke” snookerclash

Meer sportKan het nog vijandiger? Mark Allen (35) en Reanne Evans (35) waren drie jaar een koppel en hebben een dochtertje, maar leven nu op voet van oorlog. Alsof de duivel ermee gemoeid was,  moesten ze na loting op het snookertoernooi van de British Open het tegen elkaar opnemen. Wat volgde was een partij voor de geschiedenis met een publiek dat wel van wat drama houdt.

16 reacties

 • Stefaan Cammans

  2 maanden geleden
  Ach ja. Leuk voor het kind dat ze samen hebben. Kleuters.
 • jo vissenaeken

  2 maanden geleden
  Ook de vrouwen kunnen streken verkopen.
 • Patrick Buyck

  2 maanden geleden
  Mht het omgekeerd zijn, man negeert vrouw en is onsportief, en in België, dan was, het een schandaal! Heel laag van haar en zeer onprofessioneel. Ik in zijn plaats zou blij zijn daar vanaf te zijn. Top dat hij, ondanks haar wangedrag, wel sportief bleef. Blij dat hij won.
 • David Hermans

  2 maanden geleden
  "Zie je niets aan me" vroeg een vrouw aan d'r man En de man zei: "Nee, wat is er dan" En de vrouw zei toen: "Zie je dan niet, hoe je me de keel uithangt, Piet" En toen was het gebeurd en toen was de boot aan En toen zijn ze maar uit elkaar gegaan
 • Timothy Marien

  2 maanden geleden
  scheidsrechter had haar moeten wijzen op fair play, en bij volhouden van weigering, haar moeten disqualificeren. Wat thuis gebeurt, laat je thuis. als je niet professioneel kan zijn, hoor je niet thuis op een sportwedstrijd.