VTM
Volledig scherm
© VTM

Geen glorie voor emotionele Dimitri Van den Bergh in finale van World Matchplay: geweldige Peter Wright is veel te sterk (9-18)

World MatchplayGeen titelverlenging voor Dimitri Van den Bergh (27) op het World Matchplay. Peter Wright was ongenaakbaar op het belangrijkste darttoernooi na het WK: 9-18. ‘Dancing Dimi’ verliet Blackpool wel als lieveling. “Dit is het publiek van het jaar.”

32 reacties

 • johan schatteman

  1 jaar geleden
  Aan alle criticasters, waar zijn jullie prestaties? In gelijk welke sport op gelijk welk evenement? Tis altijd makelijk om kritiek te geven maar doe het zelf eens. Heb respect voor mensen die in iets doen en daar hun ziel inleggen. Dimi heeft het voortreffelijk gedaan alleen was peter outstanding. Je zal nog veel prijzen winnen Dimi en blijf gewoon jezelf en je dansjes zijn 🕺
 • Jo Debacker

  1 jaar geleden
  Ja, Snakebite was te sterk, Dimi miste wat dubbels. Maar zelfs mocht Dimi die gemiste dubbels gepakt hebben zou hij waarschijnlijk nog verloren hebben van een beresterke Peter die ook mentaal de baas was. In elk geval proficiat aan beide spelers!!
 • percy colman

  1 jaar geleden
  Dimi is gewoon te zwak op de dubbels en tegen een speler die op niveau speelt is dit dodelijk.
 • Jos Indigne

  1 jaar geleden
  2de is toch ook al goed
 • Marc Van Buynder

  1 jaar geleden
  Wright was te sterk spijtig maar het is zo, de dubbels werden niet snel genoeg gevonden. Toch een topprestatie, prima gedaan.
 1. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  1

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.