VTM
Volledig scherm
© VTM

Geen glorie voor emotionele Dimitri Van den Bergh in finale van World Matchplay: geweldige Peter Wright is veel te sterk (9-18)

World MatchplayGeen titelverlenging voor Dimitri Van den Bergh (27) op het World Matchplay. Peter Wright was ongenaakbaar op het belangrijkste darttoernooi na het WK: 9-18. ‘Dancing Dimi’ verliet Blackpool wel als lieveling. “Dit is het publiek van het jaar.”

32 reacties

 • johan schatteman

  2 maanden geleden
  Aan alle criticasters, waar zijn jullie prestaties? In gelijk welke sport op gelijk welk evenement? Tis altijd makelijk om kritiek te geven maar doe het zelf eens. Heb respect voor mensen die in iets doen en daar hun ziel inleggen. Dimi heeft het voortreffelijk gedaan alleen was peter outstanding. Je zal nog veel prijzen winnen Dimi en blijf gewoon jezelf en je dansjes zijn 🕺
 • Jo Debacker

  2 maanden geleden
  Ja, Snakebite was te sterk, Dimi miste wat dubbels. Maar zelfs mocht Dimi die gemiste dubbels gepakt hebben zou hij waarschijnlijk nog verloren hebben van een beresterke Peter die ook mentaal de baas was. In elk geval proficiat aan beide spelers!!
 • percy colman

  2 maanden geleden
  Dimi is gewoon te zwak op de dubbels en tegen een speler die op niveau speelt is dit dodelijk.
 • jos indigne

  2 maanden geleden
  2de is toch ook al goed
 • Marc Van Buynder

  2 maanden geleden
  Wright was te sterk spijtig maar het is zo, de dubbels werden niet snel genoeg gevonden. Toch een topprestatie, prima gedaan.