Action Images via Reuters
Volledig scherm
PREMIUM
© Action Images via Reuters

“Fury hoort bij de beste boksers aller tijden, Ali inbegrepen”: experten Freddy De Kerpel en Delfine Persoon plaatsen Fury in de galerij der groten

Fury vs Whyte“Ik zou al mijn geld inzetten op Tyson Fury”, tipt Delfine Persoon. “Dillian Whyte is kansloos. Ik geef hem één kans op duizend om te winnen”, luidt het oordeel van Freddy De Kerpel. De twee kenners steken hun bewondering voor ‘The Gypsy King’ niet onder stoelen of banken. “Vergeleken met hem waren mannen als Ali, Foreman, Holyfield en Klitschko maar ‘kleintjes’.”

6 reacties

 • Sam Bedfort

  4 maanden geleden
  Fury heeft de beste van zijn tijd ontlopen. De meest recente en huidige wereldkampioenen Ruiz, AJ en Usyk mijdt hij. Dan ben je niet de beste van je tijdperk, laat staan dat je bij de besten aller tijden behoort.
 • Billie Schreven

  4 maanden geleden
  De Kerpel zegt niet dat Ali en co slapjanussen zijn tegen Fury hé! Hij zegt dat Fury qua postuur een maatje groter is qua postuur.
 • John De roo

  4 maanden geleden
  @Gust Melaerts : dat is omdat je er niks van kent. Alle lof voor Fury is terecht . Nooit verslagen , wint alles met KO , heeft giga-punch , kan ongelofelijk incasseren. Fury heeft zijn naam niet gestolen , hij werkelijk bijna niet te verslaan. Zijn Clown-gehalte en down to earth zijn maakt het allemaal nog interessanter.
 • Marc Emiel

  4 maanden geleden
  Beste Gust Melaerts, De Kerpel heeft het over hun lengte, niet hun bokscapaciteiten.
 • Kris Tyteca

  4 maanden geleden
  2m06, lange reikwijdte,inderdaad enorm snel, en kan incasseren. Goeie inschatting FDK. Voor mij eveneens beste bokser, als hij in conditie is.