Floyd Mayweather en Logan Paul.
Volledig scherm
Floyd Mayweather en Logan Paul. © AFP

Floyd Mayweather komt nog maar eens uit pensioen: bokslegende kampt op 6 juni tegen Youtube-ster Logan Paul

BoksenFloyd Mayweather keert op 6 juni terug uit zijn pensioen om een kamp te boksen tegen Logan Paul, een populaire sociale media-persoonlijkheid die nooit eerder een professioneel gevecht won.

10 reacties

 • Luc Van Campenhout

  1 jaar geleden
  En volgende keer tegen een kangoeroe ?
 • erik ramaekers

  1 jaar geleden
  Steenrijke en fantastische bokser maar op deze manier word hij meer een clown.
 • Johnny Vandewalle

  1 jaar geleden
  Geld zal op zijn zeker ? , nog snel wat poen rappen
 • Cihan Yurdakul

  1 jaar geleden
  Hij verliest tegen een andere YouTuber. Niet eens een professionele bokser... dan gaat hij het opnemen tegen een onverslagen kampioen. Waar is de logica?
 • Sam Bedfort

  1 jaar geleden
  Floyd weegt 154, Logan 190. Floyd gaat hier nooit op in, tenzij het op voorhand geregeld is. Degenen die hiervoor betalen zijn gesjost.
 1. Superduo Curry-Thompson helpt Golden State aan plek in conferencefinale, Giannis en kampioen Milwaukee moeten klus klaren in “game 7"
  NBA

  Superduo Cur­ry-Thomp­son helpt Golden State aan plek in conference­fi­na­le, Giannis en kampioen Milwaukee moeten klus klaren in “game 7"

  De Golden State Warriors hebben zich vrijdagavond verzekerd van een plaats in de finale van de Western Conference. Ze versloegen de Memphis Grizzlies met 110-96 en kwamen zo op een beslissende 4-2 voorsprong. De Milwaukee Bucks, die hun titel verdedigen in de NBA, verloren thuis van de Boston Celtics en zullen de klus in de zevende en laatste onderlinge ontmoeting moeten klaren.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.