Floyd Mayweather Jr. keert terug uit pensioen

BoksenFloyd Mayweather Junior (42) heeft zopas groot nieuws aangekondigd via sociale media. “Komt terug uit pensioen in 2020", luidde het alleszeggende bijschrift bij zijn recentste post.

10 reacties

 • Patrick Van Mieghem

  1 jaar geleden
  Probleem van die gasten is dat ze niet zonder aandacht/belangstelling kunnen leven!
 • Jonas Buyle

  1 jaar geleden
  Check die gast zijn levensverhaal eens,zijn jeugd, kijk eens hoe hij zich altijd heeft kunnen aanpassen in de boksring en altijd respect toont na de kamp, kijk eens hoe hij zijn eigen baas geworden is, niet slecht voor iemand die niet eens goed kan lezen.
 • Angelo Tinck

  1 jaar geleden
  Wat een aannames hier, “centen op”? Waar halen jullie deze informatie? Jaloezie is van alle tijden en meer bepaald van zij die het nooit ver hebben geschopt. Al heb ik respect voor ieders keuze in het leven, maar wees niet jaloers op anderen.
 • Kevin Noël

  1 jaar geleden
  Hij zou beter eens wat lef tonen door de octagon in te duiken tegen Mc Gregor of te kickboksen tegen Nasukawa.
 • Sonny Breugelmans

  1 jaar geleden
  Hij moet wel gek zijn om dit te doen, hij mag zijn ongeslagen status niet riskeren. De moment hij verliest, sterft de legende.
 1. Ward Lemmelijn betaalt leergeld in kwalificatierace Tokio 2021: gele kaart in reeksen, uitgeschakeld voor olympisch ticket in herkansingen
  Meer sport
  3

  Ward Lemmelijn betaalt leergeld in kwalifica­tie­ra­ce Tokio 2021: gele kaart in reeksen, uitgescha­keld voor olympisch ticket in herkansin­gen

  Ward Lemmelijn betaalt leergeld in zijn eerste internationale roeirace op water, de Europese olympische kwalificatiestrijd in Varese. De Belgische skiffeur finishte als laatste in zijn reeks - waarin hij ook een gele kaart slikte omdat hij iets te laat aan de start verscheen - en kon zich als vijfde in de herkansingen ook niet plaatsen voor de A/B-finales.
 1. Clement: "Vincent, trapt Sambi dikwijls zo van die effectballen?"
  Play

  Clement: "Vincent, trapt Sambi dikwijls zo van die effectbal­len?"

 2. Gezien? Struikelende Elias Cobbaut werkt de bal weg met halve snoekduik
  Play
  Anderlecht
  5

  Gezien? Struikelen­de Elias Cobbaut werkt de bal weg met halve snoekduik

  12 april