Finale! Dimitri Van den Bergh overleeft aarzelende start en gaat morgen in topaffiche op zoek naar twee op rij in World Matchplay

DartsDimitri Van den Bergh gaat morgen op zoek naar een tweede opeenvolgende eindzege in de World Matchplay. Hij won zijn halve finale van Krzysztof Ratajski: 17-9. De start was moeilijk, maar nadien nam ‘Dancing Dimi’ over zonder te imponeren. Van den Bergh neemt het in de finale in Blackpool op tegen Peter Wright, die Michael van Gerwen met veel bravoure opzij zette. 

10 reacties

 • Hugo vanderoosbeek

  1 jaar geleden
  Als beide heren de finale spelen zoals in hun halve finale, dan vrees ik net geen ''white wash''...
 • Tobias Bouten

  1 jaar geleden
  Sowieso al geslaagd, morgen een overwinning en dan ben je zonder twijfel het grootste talent mocht iemand daar nog aan twijfelen
 • Marco Kox

  1 jaar geleden
  De commentator mag wel eens wa positiever zijn over dimitri. Volgens hun wint hij nooit op eigen kunnen, altijd omdat de tegenstander sukkelt.
 • Danny Wauters

  1 jaar geleden
  Knap Dimi proficiat.
 • stefan crama

  1 jaar geleden
  Moeilijke start maar daarna foutloos.
 1. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  2

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.