Finale! Dimitri Van den Bergh overleeft aarzelende start en gaat morgen in topaffiche op zoek naar twee op rij in World Matchplay

DartsDimitri Van den Bergh gaat morgen op zoek naar een tweede opeenvolgende eindzege in de World Matchplay. Hij won zijn halve finale van Krzysztof Ratajski: 17-9. De start was moeilijk, maar nadien nam ‘Dancing Dimi’ over zonder te imponeren. Van den Bergh neemt het in de finale in Blackpool op tegen Peter Wright, die Michael van Gerwen met veel bravoure opzij zette. 

10 reacties

 • Hugo Hechtermans

  2 maanden geleden
  Als beide heren de finale spelen zoals in hun halve finale, dan vrees ik net geen ''white wash''...
 • Tobias Bouten

  2 maanden geleden
  Sowieso al geslaagd, morgen een overwinning en dan ben je zonder twijfel het grootste talent mocht iemand daar nog aan twijfelen
 • Marco Kox

  2 maanden geleden
  De commentator mag wel eens wa positiever zijn over dimitri. Volgens hun wint hij nooit op eigen kunnen, altijd omdat de tegenstander sukkelt.
 • Danny Wauters

  2 maanden geleden
  Knap Dimi proficiat.
 • stefan crama

  2 maanden geleden
  Moeilijke start maar daarna foutloos.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.