Dario Gjergja.
Volledig scherm
Dario Gjergja. © BELGA

Filou Oostende moet halsoverkop richting Bosnië-Herzegovina vertrekken voor beslissend duel tegen Igokea

BasketbalFilou Oostende is halsoverkop moeten vertrekken richting Bosnië-Herzegovina om tijdig aanwezig te zijn voor de derde en beslissende barragewedstrijd van de play-in fase donderdagavond tegen KK Igokea.

1 reactie

 • Patrick Vandeputte

  4 maanden geleden
  Dergelijke zaken kan je wel verwachten in die landen. Landingsrechten die eensklaps ingetrokken worden of een Amerikaan die op 4 dagen tijd een paspoort krijgt om voor de nationale ploeg te spelen bijvoorbeeld. Dat kan daar allemaal in die landen. Benieuwd hoe het publiek en de arbitrage zal zijn morgenavond. Oostende zal niet 1 maar 5-6 tegenstanders tegenover zich krijgen morgenavond.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.