Feestende ‘Dancing Dimi’ bedankt uitgelaten publiek voor geweldige week: “Mijn hart bloedt, maar ik heb ermee gestreden”

DartsVerliezend finalist. En toch maakte Dimitri Van den Bergh er een feestje van op het podium in Blackpool. Goede vriendjes met winnaar Peter Wright en de beste maatjes met het publiek. Wat heeft hij er harten veroverd. 

26 reacties

 • Rudi Friedrichsen

  1 jaar geleden
  Dimi wordt wereldkampioen
 • stefan crama

  1 jaar geleden
  Had Dimi op de zelfde manier gefocust geweest als tegen Price, was dit mogelijk een andere uitslag geweest. Natuurlijk als je tegen een goede vriend speelt verdwijnt de gezonde spanning die nodig is om te winnen.
 • Jurgen Wildy

  1 jaar geleden
  Door Dimi ben ik een echte dartsliefhebber geworden!Hij moet nog iets matuurder worden op de beslissende momenten,maar komt goed...ik kijk al uit naar het volgende tornooi
 • Jan Jansen

  1 jaar geleden
  Geweldig dat hij heeft verloren!
 • Antonio Vivaldi

  1 jaar geleden
  Proficiat aan de winnaar?
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.