Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Eyes on the Price: Kim Huybrechts gaat tegen wereldkampioen op zoek naar stunt van z'n leven

WK dartsHet was nipt. Het zal beter moeten. Maar Kim Huybrechts (36) staat wel in de derde ronde van het WK Darts. Tegen de regerende wereldkampioen, nota bene. Wordt zijn match van het jaar tegelijk ook de stunt van zijn leven?

13 reacties

 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Sterke match Kim 👍 Spijtig helaas op de cruciale momenten niet kunnen afwerken ! Had kunnen winnen van price ...
 • Eric Leysen

  1 jaar geleden
  Hopen op een superavond van Kim, dan is denk ik alles mogelijk. Succes!
 • Roger Willems

  1 jaar geleden
  Kim moet gewoon rustig en ontspannen blijven hij hoeft niks te bewijzen? Price is echter pas verloren na de laatste leg want hij heeft al bewezen dat hij nooit opgeeft!
 • Geert Vande Walle

  1 jaar geleden
  Heeft het belang tegen wie je speelt ? De beste, vooral ook in het kopje, wint .
 • Patrick Herie

  1 jaar geleden
  Ne kim in vorm???? Dan is alles mogelijk...gerwin price zal zowiso ook top moeten zijn...
 1. KIJK. “Ik voelde knie wel zeven keer kraken”: UFC-vechter weigert op te geven nadat been hélemaal plooit, maar deze foto toont de gevolgen

  KIJK. “Ik voelde knie wel zeven keer kraken”: UFC-vech­ter weigert op te geven nadat been hélemaal plooit, maar deze foto toont de gevolgen

  Hij wou van geen wijken weten. UFC-vechter Mohammad Mokaev, geboren in Rusland maar de Engelse nationaliteit, voelde het “zes tot zeven keer kraken” terwijl zijn tegenstander hem met een knieklem vasthield. Maar aftikken en dus opgeven, dat deed het nummer 12 op de wereldranking bij de vlieggewichten (53-57 kg) niet. Achteraf toonde hij zijn zwaar gezwollen knie. Ohja: Mokaev kon zich bevrijden uit de greep en vocht zich - geblesseerd dus - nog naar de zege.