Volledig scherm
© Photo News

Enorme stunt op Welsh Open: nummer 81 van de wereld vloert O’Sullivan in finale

SnookerJordan Brown heeft in Newport voor een enorme stunt gezorgd. Na zeges tegen Mark Selby (5-4) en Stephen Maguire (6-1) was de 33-jarige Noord-Ier al de toernooirevelatie van de Welsh Open, maar in de finale greep hij ook nog de scalp van Ronnie O’Sullivan. Hij versloeg de wereldkampioen met het kleinste verschil: 9-8.

3 reacties

 • Yves Steenssens

  5 dagen geleden
  Ronny startte traag en daarin verslikte hij zich weer eens , maar erg nipt - Brown is een heel goed speler maar kan er al een eerste ronde uit gaan in de Players Championship - mooie kamp
 • Johan Hendrickx

  6 dagen geleden
  Brecel is éne van flitsen, maar dan vooral in de eerste of tweede ronde, daarna ligt hij er uit. O'Sullivan is een snookergenie en die kunnen ook al eens verliezen.
 • Rudi Pieters

  6 dagen geleden
  O'Sullivan is een man van flitsen geworden bij wijze briljant maar komt de laatste tornooien altijd wel iemand tegen waar hij van verliest spijtig als ik zap en hij speelt kijk ik altijd wel
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. België staat onder druk in coëfficiëntenranking om Europees voetbal
  Play

  België staat onder druk in coëfficiën­ten­ran­king om Europees voetbal

 2. Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszitten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"
  Play

  Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszit­ten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"