AP
Volledig scherm
© AP

En nóg een medaille erbij op EK indoor: hoogspringer Thomas Carmoy grijpt brons

Meer sportHet kan niet op voor België op het EK indoor. Zonet greep Thomas Carmoy, 21 jaar nog maar, brons in het hoogspringen. De atleet uit Charleroi ging over 2m26 en schonk ons land zo zijn vierde medaille. Nu al is deze editie van het EK indoor de meest succesvolle ooit voor België.

11 reacties

 • victor vandesande

  1 maand geleden
  heel goed wat hij gedaan heeft maar om met de top mee te kunnen zal hij nog zeker 10 cm hoger moeten en daarvoor nog wat kilo's afvallen . Staat veel te zwaar voor een tophoogspringer.
 • gilbert Gijdé

  1 maand geleden
  proficiat aan onze atleten
 • Dany Rottiers

  1 maand geleden
  Lockdown doet onze atleten bljjkbaar goed !
 • André De Potter

  1 maand geleden
  Proficiat aan alle atleten voor de prachtige resultaten en het vele harde trainingswerk. Aan zij die nog moeten beginnen veel succes.
 • Saumi Can

  1 maand geleden
  Top gedeaan
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Gefrustreerde Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal
  Play

  Gefrus­treer­de Dimitrov gooit racket kapot tegen Nadal

 2. Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool
  Play

  Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool