Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Emotionele Joe Cullen verrast vriend en vijand op Masters en pakt eerst majortitel

DartsJoe ‘The Rockstar’ Cullen (PDC-11) is de verrassende winnaar van de Masters. Hij bleef lang in evenwicht met die andere verrassende finalist, Dave Chisnall, maar een break na de tweede pauze was genoeg om een definitieve kloof te slaan: 11-9. Voor de 32-jarige Engelsman is het zijn eerste major op het palmares. 

8 reacties

 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Verdiende overwinning van cullen 👍 Sterke tornooi gespeeld in al zijn matches En Dimi komt terug ...! Ook Kim succes verder ✌️
 • Hans Mattheus

  1 jaar geleden
  Joe Cullen was de beste over deze 3 dagen. Proficiat. Al de andere zijn stuk voor stuk topspelers, maar er kan maar één iemand winnen. Op naar het volgende Event of Darts.
 • Gerry Hufkens

  1 jaar geleden
  Het zijn de dubbels die tellen en laat net daar de zwakte van Dimi liggen!
 • freddy de keyzer

  1 jaar geleden
  Beste Bart. Ik zoek het negatieve niet, maar zie de realiteit ! Tegen het jaareinde staat Dimi niet meer in de top 20. Hij heeft intrinsiek het talent, maar dat is niet genoeg. Je moet ook een 'killer' zijn, het kunnen afmaken op de cruciale momenten en de focus houden. Dat kan Dimi niet. By the way, schitterende winnaar is Cullen. En wat een diepmenselijk schouwspel bij de huldiging. Chapeau !
 • Lorenzo Parmentier

  1 jaar geleden
  Dimi komt nog sterker trug. Je moe hem wa tyd geve . En beetje met beetje meer ervaring word dit zonder twyfel vaste klant in top 3. Ni afbreken maar in blyven geloven want dimi is echt wel heel erg groot talent. Als wayne mardle al zegt da het toekomstige nr 1 van wereld in dimi zie wil da echt wel iets zeggen hoor. Dus alleen positief supporteren voor dimi .aan de rest heeft dimi niks hoor