BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Emma Meesseman gidst Belgian Cats langs Rusland richting halve finale op EK

BasketbalEmma Meesseman - wie anders? - sleepte vanavond haar Belgian Cats naar de halve finale op het EK basketbal. Rusland beet fel van zich af maar de Sportvrouw van het Jaar is op medaillejacht. Julie Allemand gaf Rusland het genadeschot in de slotseconden: 85-83.

34 reacties

 • Walter De Vuyst

  1 jaar geleden
  De overwinning is te danken aan de inzet van de ganse ploeg . Meesseman wordt overroepen en kreeg voor de paar matchen die ze reeds afwerkte meer erkenning dan Ann Wauters , die gedurende 20 jaar wereldtop was .
 • Franki Verhulst

  1 jaar geleden
  Er is inderdaad veel te weinig aandacht voor deze topprestatie. Je moet al ver zoeken om te weten wie hun tegenstander is in de halve finale. Op het voetbal worden alle mogelijke scenario's al vooraf uitvoerig bekeken, hier echter niets.
 • Jean Emare

  1 jaar geleden
  Van een topprestatie gesproken. Kan makkelijk gelijk gesteld worden als België dat Italië verslaat op een EK voetbal.
 • Germain De Block

  1 jaar geleden
  Waarom daar geen 20 artikels over?staan wel in de halve finale,wat nog af te wachten is van die overbetaalde voetbal mannen.
 • monique bolen

  1 jaar geleden
  Blij dat er op dit ogenblik op TV ook nog plaats is voor andere topsport dank u Cats .
 1. “Ik heb zo hard gewerkt om eindelijk in een EK-finale te staan”: Dylan Borlée uitgelaten na kwalificatie voor finale 400m, broer Kevin hoopt fit te raken voor Tornados
  EK ATLETIEK

  “Ik heb zo hard gewerkt om eindelijk in een EK-finale te staan”: Dylan Borlée uitgelaten na kwalifica­tie voor finale 400m, broer Kevin hoopt fit te raken voor Tornados

  Dylan Borlée had gelukkig niet opgemerkt hoe z’n oudere broer Kevin in de halve finale net voor hem met een blessure was uitgevallen: het had hem anders misschien uit zijn concentratie gehaald. En die had hij nodig om op z'n 29ste ein-de-lijk een individuele finale op een EK te halen. Kevin Borlée hoopt alsnog fit te raken voor de Belgian Tornados.