Eline Berings.
Volledig scherm
Eline Berings. © Joel Hoylaerts / Photo News

Eline Berings zwaar ontgoocheld na coronasoap op EK indoor: “Ik werd alleen nog maar aanzien als ‘Covid’”

AtletiekEline Berings is ongewild reclame voor het snel inenten van de olympische atleten: de 34-jarige Gentse kon zondag op het EK indoor haar kansen niet verdedigen in de halve finale van de 60m horden omdat ze in Torun positief testte voor corona. Vals positief, zo bleek nadien. De gevolgen waren onomkeerbaar. “Ik heb mij nog nooit zo slecht gevoeld.” 

5 reacties

 • Marc Nijs

  1 maand geleden
  Die stond als slechtste tijd in de halve finale. Waarom steeds weer voor de camera halen? Ze was een van de mindere belgische atleten op het EK.
 • Jacques Hillaert

  1 maand geleden
  Topper, in dit Corona tijdperk moet je met alles rekening houden, maar ze is mentaal sterk en het gaat haar zelfs een boost geven om nog beter te doen
 • Luc De Wilde

  1 maand geleden
  Eline gaat ons nog verassen dit jaar , mentaal sterke atlete !!!
 • Tejo Joeben

  1 maand geleden
  Eline, ik vindt het zo jammer voor jou. Wat zo een stomme PCR test al niet veroorzaakt. Heel veel mensen hun leven wordt overhoop gehaald door een vals positieve test. De "experten" zullen dan wel zeggen dat zo iets vrij zelden voor komt, maar het zal je maar overkomen.
 • Etienne Gevaert

  1 maand geleden
  Ieder op zijn beurt, Tokio of niet.
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. ‘Dancing Dimi’ blaast ex-wereldkampioen weg en komt aan leiding in de Premier League: “Mentaal toch een moeilijk duel”
  Play
  Premier League darts
  3

  ‘Dancing Dimi’ blaast ex-wereldkam­pi­oen weg en komt aan leiding in de Premier League: “Mentaal toch een moeilijk duel”

  Dimitri Van den Bergh heeft Glen Durrant, de titelverdediger op de Premier League en ex-wereldkampioen in de BDO, weggeblazen. Onze landgenoot won met 7-0 - jawel, zeven-nul - en komt aan de leiding in de stand. “Het doet pijn om Glen op deze manier te zien spelen”, reageerde Van den Bergh, die een goede band heeft met Durrant.
 1. Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne
  Play

  Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne

 2. Bekijk hier de samenvatting van Dortmund-Manchester City
  Play
  Champions League

  Bekijk hier de samenvat­ting van Dort­mund-Manchester City